- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
goamantra
tag
Akkor maradjunk annyiban, hogy engem a hagyományos "dinamikus hangszórós\membrános" fejesek érdekelnének.
Egyébként, úgy tudom, a működési elvüket tekintve a planar és az elektrosztatikus közel áll egymáshoz és a köztudatban manapság is sokan egy kalap alá veszik őket > Idézem> "A HiFiMAN egyike azon kevés cégeknek, akik a síkmágneses Planar technológia elkötelezettjei. A hangszóró működési elve hasonló az elektrosztatikus membránokhoz, lényegében két mágneses réteg közé helyezik a hangkeltő felületet."
Szal nem nagyon értem miért ilyen apróságokon akadsz fenn, ahelyett, hogy próbálnál a kérdésemre válaszolni..
Azt meg végképp nem értem, miért tereled a beszélgetést a DAC/amp irányába.. Ha az érdekelne, akkor abban a topicban tettem volna fel a kérdést és nem itt..Nem hiszek abban, hogy általánosságban(!) a fejhallgató hangkarakterét Döntően(!) a DAC és Amp formálja... Egy vérszegény, száraz hangú, magas kiemelt füles mellé hiába teszel bármilyen vasat, nem lesz belőle dögös hang.. Ahogy egy dús\meleg hangú fejesből (pl Senn HD650) sem lesz a 'széles, tágas, nyitott hangtér' bajnoka.. Nekem ez a tapasztalatom, mindamellett, hogy jópár kábel, DAC és amp megfordult már nálam. Ha te ezt NAGYON másképp látod, akkor légy szíves kímélj meg a kommentjeidtől, mivel csak egymás mellett fogunk elbeszélni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!