-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz #97862144 #10455 üzenetére
Mutatok egy szerintem sokkal szebb fejest: [link]
Utcára zárt kellene Neked, hogy mást se zavarj, és Téged se zavarjanak annyira a külső zajok. Árat tessék megadni, hogy a szakik tudjanak is ajánlani valamit. Én ajánlottam egyet, de az kicsit drága lesz Neked vélhetően.
Én, ha utcára keresnék fejest, talán egy Beyer DT-1350-et választanék.
Ja, igen! A Beats-ekről nincs túl jó vélemény, ebben a topikban, én még sajnos/szerencsére nem hallottam egy példányt se. -
SOAD19
addikt
Egy kis off, kicsit ez is hideg rázós, legalábbis nekem :
-
SOAD19
addikt
válasz szakibá... #10076 üzenetére
Miért, így legalább ér is valamit!
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz beast27 #9353 üzenetére
Vagy Silent Discoba tartott, csak eltévedt. Bár, nem tudom, hogy gondolta vezetékes fejessel.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Mi lett vele... Ami majd Veled is lesz... Szépen lassan, egyre feljebb kacsingat az ember. Lecseréltem egy használt Sennheiser HD600-asra, majd csere Beyer DT-880-asra, és idén januárban csere a mostani Audio Technica AD1000-re.
Régen volt már, nem emlékszem, hogy pontosan mennyiért is vettem. Bár, megnézem a privát levelek között, mennyi is volt, anno én isfizikfi:zi'k közreműködésével jutottam hozzá a thomannról.
10k volt, úgy, hogy lepostázta nekem fi:zi'k, maga a fejes 8700 Ft volt. -
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz Gabi 8906 #9103 üzenetére
Az első hsz./téma összefoglalót elolvastad, a végén van egy link, ahol fel van sorolva 20k-ig sok fejes, ami ajánlott: [link]
Utcára én kisebb kivitelű fejest vennék, mint pl. a listában szereplők közül a Sennheiser HD229, vagy Superlux HD661. Bár a Supi, már nem is olyan pici.
-
SOAD19
addikt
Igaz nem hallottam egyiket se, de anno volt egy félnyitott 242HD-m, amit lecseréltem egy Superlux HD668B-re, mert nem éreztem, hogy annyival jobb lenne, és még maradt is pénzem. Akkor még örültem, hogy milyen jól jártam. Persze, aztán nem volt megállás, mint sok másnál se.
Szerintem a 272-es se éri az új árát.A K550 elég jól véleményeket kapott itt a fórumon, ha jól rémlik. Úgyhogy, én biztos azt venném.
Bodz: Hogy-hogy eladod a Hifimant, a "kényelmével" nem tudtál megbarátkozni?
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz vodkaboy22 #8275 üzenetére
Páran már hallották itteniek közül is, de egyikük se írt túl jót róla: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz seederking #7782 üzenetére
Sajna én nem tudok többet segíteni, de amúgy nem elég az a 5.1?!
-
SOAD19
addikt
válasz seederking #7779 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Persze, csak valahogy elsőre nem ragadott meg az a két szám, de egyre jobban megbarátkozok velük. Amúgy sokszor volt már olyan, hogy egy új albumba való belehallgatás során nem voltam elragadtatatva, de aztán párszori meghallgatás után igencsak megtetszett az adott album. Szóval, lehet ez egy jó ómen nálam, hogy elsőre nem nyűgöz le. Amúgy is, nem sok olyan száma van a Fruttiknak, ami nem jönne be.
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz baluka26 #5856 üzenetére
Én is tervezek a későbbiekben állványt készíttetni vele, 12k környékén meg is csinálná, amit kinéztem: [link] [link]
Még ezt tetszett, de ez inkább két fejeshez való: [link]
Esetleg mutathattok még pár, elsősorban fémből készült állványt, ha tudtok.
Most nézem, van egy fejeses verzió is a másodjára linkeltből: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz bigmasterg #5662 üzenetére
Hova kell utalni baluka-nak a "tizedet", nem tudod véletlen?!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Nem akarjátok inkább itt folytatni, elég off ez, ebben a topikban.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz szakibá... #5510 üzenetére
Eladni szeretné, nem megvenni, az adatlapja megnézése után bizton állíthatom.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Bodz, ha valamilyen okból kifolyólag valamiért mégse jönne össze a T1-es eladása a külföldi vevővel, akkor ne csüggedj, itt egy érdeklődő : [link]
-
SOAD19
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz Vasinger! #5197 üzenetére
Lehet érdemes lenne, akkor használtan elcsípni egy jó vételt, így ha nem válna be hosszabb használat esetén, akkor minimális veszteséggel (ha egyáltalán) túl tudsz adni rajta.
pl.: [link]
hopsz, most nézem a feladás dátumoát, azért rá lehet kérdezni, hátha.Népszerű fejes, ha tudsz várni, lehet akad majd eladó valamerre.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Valahogy, én is így jártam anno, mikor kíváncsiságból elővettem a cx300-as fülesem. Egyszerűen nem hittem el, amit hallok (mintha be lett dugulva afülem), pedig anno jónak éreztem. Vagy álltában a membrán elöregedett volna, vagy valami ilyesmi? Vagy tényleg, annyival jobb volt az akkori láncom.
-
SOAD19
addikt
"Persze zsepivel sokkal jobb." - Erről van szó. Miről is beszélünk akkor?!
(#4863) Dave™ Lehet megszoknám, de pl. a 880-asnál még az is zavart néha, hogy a membrán előtti szivacshoz hozzáért a fülem, szóval eléggé érzékeny vagyok erre. Kényelemben eddig nekem a HD800-as viszi a pálmát.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Deadzone41 #4855 üzenetére
Így van, a rács hozzá nyomódik a fülkagylódhoz, engem már perc után zavart. Össze-vissza tologattam a fejest, hogy ne nyomjon, de csak a zsepi segített. Hihetetlen, mire képes egy pár zsebkendő!
Amúgy gondolkodtam, hogy lehet a vevő, pont a kényelmetlensége miatt adta el olyan gyorsan. Azt mondta, hogy rájött, hogy nem neki való, hogy röghöz van kötve a vezeték miatt, meg van szobája, ami zenehallgatásra van kialakítva...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Deadzone41 #4847 üzenetére
Azt elfelejtettem, hogy kösz a sok segítséget, persze Dave-nek is!
Még annyit a fejessel kapcsolatban hogy kényelme alap állapotban nekem személy szerint borzasztó volt, de a zsepi megoldotta a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz kuntics #4845 üzenetére
Rendszer alatt, a dac+amp, és fejest érti. Szóval forrás mellett fejes cserét is javasol.
(#4847) Deadzone41 Eladom a 880-ast... Mint, ahogy már Neked, és Dave-nek is írtam talán, hogy sokkal közelebb van, az eme fejes által nyújtott hang, amit keresek, mint a 880-asé. Sokkal szellősebb, természetesebb hangja van. Szerencsére a mélye egyáltalán nem kevés számomra, stranger28 se kevesellte a mai látogatása során. Kicsit részletesebbnek is tűnik, sok szám máshogy szól a fejessel, de ezt a szellősebb térnek tulajdonítom. A különböző hangszerek, hangok nem nyomják el annyira egymást, jobban kivehetőek.
Nagyon jó kis fejes, nagyon megérte az árát, egy jó időre megint le van tudva a fejes projekt. Múltkor írta bigmasterg, hogy 2012-ben nem költött a fejes láncára, és belegondoltam, hogy tavaly én se cseréltem le semmit.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz szakibá... #4522 üzenetére
Kösz, de nem törlöd inkább a hsz.-ed, nehogy gond legyen belőle...- Akkor nem szóltam.
Megint beigazolódott, hogy "jó az öreg a háznál"!"Amikor hallom a lábcin pedáljának nyikorgását, akkor jó a cucc."
Szerintem, jobb lenne, ha nem nyikorogna. De, értem mire értetted.
(#4524) stranger28: "Én vagyok az Úr, a te Istened. Ne legyen más istened!"
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #4518 üzenetére
Nekem is jól jönnének ilyen felvételek, mert jól kivehető a dob, nem nyomja el a többi hangszer...
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #4516 üzenetére
Szerintem, ez egy sima "dzsemmelés", felvéve jó minőségben.
-
SOAD19
addikt
válasz fi:zi'k #4110 üzenetére
Köszi, és Te hogy állsz K1k kapcsán, nem csapsz le a nem rég linkelt darabra?!
Ha mégse válna be az AT, akkor nagy valószínűséggel ntomka átveszi, nagyon megtetszett neki is a fejes találkozón. Ezért is mertem belevágni. Majd kiderül, hogy itthon, hogy fog tetszeni a hangkártyámmal.
-
SOAD19
addikt
+chrisnagy13
Ááá, dehogy, egy AD1000-re pályázok. De, mindjárt rákeresek, arra a T1-re, de úgysincs rá most annyim.
Amúgy kíváncsi lennék, arra a T90-esre, de szerintem még mindig nem kapható, vagy...?!(#4096) fi:zi'k Igen, egy "használtra" csaptam le, erre ni: [link]
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz Geretnero #4062 üzenetére
Pofásnak pofás, de nem hinném, hogy egy 880-as Beyernél jobb lenne. A gyártók által megadott adatoknak meg ne higyj, ne foglalkozz vele.
És, ha már beírtam, akkor halkan megemlíteném, hogy lehet eladó lesz a Beyer 880-asom (250 ohm), ha valakit érdekelné esetleg, privátban nyugodtan jelezze.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #3900 üzenetére
Nekem nagyon háttérben van a kiséret, alig hallani. És nem kell elpofátlankodni, adom én szíves örömest a fejesem.
-
SOAD19
addikt
válasz stvnppp #3758 üzenetére
Attól függ, hogy esetleg a későbbiekben hajlandó vagy-e még áldozni a dologra vagy sem. Én inkább vennék egy komolyabb fejest, és idővel, ha lesz pénz venném meg a többit. De, ha ennyit áldozol a dologra, és a későbbiekben se szeretnél újra pénzt kiadni, erre a projektre, akkor persze, érdemes egy elfogadható szintű hangkártyára is benevezni.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz SVLaller #3139 üzenetére
Mint egy cipő, ott is először tör, aztán kitágul a használattól. A fejesnek a membránjának is kell, hogy a használattól bejáratódjon. A bejáratásra megfelel a sima zenehallgatás, de lehet különböző hangokkal is járatni, de zenét hallgatni egy fokkal élvezetesebb, mint pl. ezt.
-
SOAD19
addikt
Nyugi, nem eszik olyan forrón a kását! Úgyse fogja annyiért eladni a srác az AT-t, amennyit én adnék érte.
stranger Majd meghallgatod, ne akard, hogy befolyásoljunk előre. Én szeretem, de néha csábít az újdonság, meg az At-t kicsit szellősebbnek hallottam, ami tetszett.
Amúgy megígértem, hogy kölcsönadom, addig úgyse adnám el.
-
SOAD19
addikt
Nyugi, nem eszik olyan forrón a kását! Úgyse fogja annyiért eladni a srác az AT-t, amennyit én adnék érte.
stranger Majd meghallgatod, ne akard, hogy befolyásoljunk előre. Én szeretem, de néha csábít az újdonság, meg az At-t kicsit szellősebbnek hallottam, ami tetszett.
-
SOAD19
addikt
válasz stranger28 #2776 üzenetére
Nem értem, hogy jöhet ki ilyen csúnya hang, egy ilyen aranyos kis csajból?!
-
SOAD19
addikt
Talán még a T90 lehetne érdekes, kár, hogy még nem elérhető idehaza.
Azt, még írd már le stranger-nek, hogy mi a különbség a 250-es és 600 ohm-os verzió között. Kölcsönadom neki a 250 ohm-osomat, és tudja már kb. milyen lehet a báty. Nekem olyasmi rémlik, hogy kevésbé karcos, a magasa kevesebb.Mod: Na, már meg is előztek.
stranger28:
Volt általános kémia tanárom mindig azt mondta, hogy "nincs idő tanulnotok?! Hogyne lenne, ott az egész éjszaka"[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Szép mondhatom, tegnap este óta 129 új hsz. Megint felborzolta valami a kedélyeket, no lássuk csak.
-
SOAD19
addikt
Ide is beraknám a fejes találkozón hallott egyik lenyűgöző felvételt, íme (binaural...): [link]
Igaz, az általam kipróbált rendszerrel lenne az igazi, itthon már nem annyira fenomenális.
-
SOAD19
addikt
Nem épp valami rádiós kabaré szólt a fejesből?!
ment egy pü.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Lenovo G27q-30 gari:2026.03.28 27" QHD (2560x1440), VA, 16:9, 1ms, 165Hz, 2xHDMI, DP
- ZALMAN CNPS4X Black Intel : LGA1700/1200/115X AMD : AM5/AM4/4M3
- Samsung Z flip 6 256GB + 1év teljes képernyőgarancia
- Asztali PC konfiguráció Core i5, 8GB RAM, SSD
- ALKATRÉSZNEK - MacBook (Retina kijelzős, 12 hüvelykes, 2015)