Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kempetlen
tag
válasz
Lord Dragon #11303 üzenetére
Nekem a műanyagokkal mindig az volt a bajom, hogy nagyon tisztításigényesek voltak - legalábbis az én dzsúzos-izzadós csuklóm alatt. A SteelSeries aluja meg tényleg olyan brutál hideg mindig, hogy annál erősen javasolt nagyika csuklóvédő fonott pántja is kb. a használatához - gyorsan el is adtam. Aztán ott van a sűrű textil, ami viaszosodik hamar, meg ott a ritkán szőtt, ami meg darálja le az ember bőrét - szóval tudom én, hogy mivel jár ez a választás-dolog.
-
Kempetlen
tag
Én komolyan kérdeztem, hogy van-e vele tapasztalatotok. Ha az alapján nem ajánlott, mert mondjuk durva a felülete, az egészen más kérdés, és ez esetben megköszönöm a dolgot - csak eddig ez egyszer sem hangzott el, kizárólag a megkérdőjelezés. Felőlem szidhattok bármilyen terméket, én is ezt teszem.
Sokszor ezt én hasznosabbnak tartom, mint az üres ajánlásokat - csak hogy értsétek a hozzáállásom. Nyilván nem kardinális az egész kérdés, de ha már látatlanban rendelek, szeretek kicsit utánajárni.
-
Kempetlen
tag
válasz
Lord Dragon #11296 üzenetére
Én a QcK-ről besztéltem főleg, nyilván arról van tapasztalatom. Elhiszem, hogy el lehet náluk is menni a sokkal több ezres kategóriáig, de a műanyag- és fém alapok sosem jöttek be (igen, próbáltam párat azok közül is). Az alujuknál rosszabb dolgot el se tudok képzelni, ami csak gamer kezébe kerülhet. Persze ez az egyéni preferenciába tartozó dolog.
-
Kempetlen
tag
Miért, mi van vele? Teszteltétek már? És mi a Corsair Gaming MM350 Champion Series-el? Mert én, amiket eddig írkáltam, az saját tapasztalat alapján volt úgy, hogy volt Goliathus, Glorious, kétféle QcK és egyebek már megfordultak az egereim alatt. Ezt elvárnám a többiektől is, máskülönben csak egy üres ugatás marad csak a nemtetsző márka miatt.
-
Kempetlen
tag
Azért, mert ötletadó. Attól még, mert a SteelSeries-t utálom, még azt sem hiszem, hogy akkor egyik ajánlásnak sincs alapja. Nem kell túlozgatni meg mémelgetni itt, mert ilyet merészeltem leírni.
Ez minden más mit vegyek topikban is igy van, hogy az igazság a sok vacak közt lesz.
-
Kempetlen
tag
válasz
ribizly #11288 üzenetére
Mert ez van megfelelő méretben, vastagságban, gumírozással egyelőre, és ez kapható náluk. A márka persze nekem sem a kedvencem. De még mindig nem jutottam a lista végére, és a compkernél nincsenek méretek megadva, egyesével kell kikeresgélnem őket. Ráadásul nem feltétlen hiszek ebben az ajánlás dologban sem, hiszen. pl. a SteelSeries úgy gyagyi, ahogy van, soha többet nem vennék.
Ellenben a Glorious jó, meg még volt egy márka, ami itt, a topikban is feltűnt régebben, de már nem emlékszem rá sajnos; annál jobb felülettel pl. még nem találkoztam. Magamnak tuti valami gigantikus Glorious-t vennék megint, de ez most barátnős project.
-
Kempetlen
tag
válasz
semetka #11286 üzenetére
Ne moss QcK-t, mert nem varrott a széle! Attól sokkal jobban bolyhosodik a felülete is, a QcK meg különösen érzékeny arra (szerintem messze a SteelSeries-nek van a legagyibb textilje).
Senki sem mondta, hogy fújj rá bármit is. Fogsz egy lavórt, beletolsz a forró víz mellé egy kevés folyékony mosószert olyan koncentrációban, amivel mondjuk egy pólódat is áztatnád, beletolod pár órára a padot, aztán jól kinyomkodod az emlíett módon először a mosószeres vízzel, aztán tisztával. Kézzel ne csavard a végén, mert attól is elválhat a textil! Ennyi.
Nem véletlen írtam le, ezeken a teszteken már rég túlvagyok. A legjobb ez a kemény cuccal végighúzkodós módszer. A keféléssel, mosással és társaival teheted csak tönkre.
-
Kempetlen
tag
válasz
semetka #11284 üzenetére
Mi a baj a tisztítószerrel? Én mosószert szoktam használni, azzal áztatom, majd a végén egy sima felületű műanyaggal (pl. a körömkefe oldalával) kicsit megnyomkodom a felületet, majd ugyanezt megteszem párszor tiszta víz alatt is, hogy kiöblítsem. Így nem bolyhosodik ki a felülete, és a végén valami ruhával együtt ki is lehet centrizni (különben egy évig ott fog csöpörészni). Ezt én a saját Glorious-ömmel már legalább 3x eljátszottam, és még nem látszik felületi sérülés.
-
Kempetlen
tag
Gondoltam, bedobom a feladatot nektek.
A következő padot keressük, bár a létezésében erősen kételkedünk:- textil, esetleg varrott széllel, szóval a szokásos
- viszont a fekete helyett valamilyen homogén, egyszínű kivitelben, mindennemű minta, csicsa és esetleg logó nélkül
- kb. 300 x 350 x 3 mm méretben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Morrowind
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest