Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kempetlen #11304 üzenetére
Hát ja.. szenvedős, mire az ember megtalálja a megfelelő kombót. Annyi előnyöm lett belőle azrét, hogy most már legalább tudom, hogy nekem mi jön be és legközelebb már nem kell mindent ész nélkül kipróbálni össze-vissza, ha cserélni kell, hanem csak az olyanokat, ami hasonlónak ígérkezik, mint ami most van.
Igen, tény, hogy takarítgatni kell rendszeresen és ha alákerül egy aprócska kis bármilyen darabka, akkor egyből karistol az egér. De ettől még a pad nem lett nálam karcos 10 év alatt sem és az alu-t legalább nagyon egyszerűen tudom takarítani, esetlegesen fertőtleníteni is. A szövet nekem nem volt jó, mert itt azért termelődik a kosz nálunk. 3 macska is van a lakásban és sokat kell így is úgyis takarítani. Nálam az is szempont volt, hogy ne amortizálódjon a pad, ha a cica ráugrál meg keresztül sétál rajta, meg attól se amortizálódjon, ha megtakarítom. Ugye a szövet nem bírja a folyamatosan takarítást annyira. És igen, az alut alapvetően sűrűbben kell takarítani, ez tény. De nálam fordított a helyzet: Nekem így is úgy is sűrűbben kell takarítanom, hogy igényes legyen minden, de az alu meg az üveg, az legalább bírja is ezt, a szövet meg elrongyolódik elhasználódik jobban a nem rendeltetés szerű igénybevételtől...
-
válasz
Kempetlen #11298 üzenetére
Hát annó picikét több mint 10 évvel ezelőtt 12.800 Ft volt a SteelSeries SX Pro Gaming. De azóta 0Ft-ot költöttem padra. Egyetlen hátránya talán, hogy hideg, ami csak télen gáz, nyáron még jól is esik. Ez az SX ami nekem van egy Speed felületű inkább. Tehát nagyon sima és brutál könnyen siklik rajta az egér. Értsd: Ha le van téve a kb 120 grammos egér a padra, akkor ha mondjuk ráfújok, egy átlagos kis "fújással" kb 20 centivel arrébb tudom fújni.
Persze ezt így nehéz írásban, mert olyan mintha parfümillatot próbálnék írásban leírni. Kb mintha két jégkocka csúszna egymáson és nekem ez nagyon bejön. Takarítgatni szoktam a felületeket időnként vagy amint alább hagy a mozgás könnyedsége.
Alapvetően én nem kifejezetten játékra használom, de arra is. Ilyen teljesen vegyes felhasználás van nálam. Munka, szórakozás, hobbi, játék in nyilván, de a stratégiától az FPS-ig mindennel szoktam tolni kicsit.
Alapvetően nem nagyon látom értelmét a vitatkozásnak, mert tényleg MINDENKINEK más az ami bejön. Tehát van aki azt szereti ha könnyen csúszik, van aki pont azt utálja. Van aki az érdesebbet vagy a simábbat szereti. Mindenkinek más egere van. Az egyik egér hibátlanul működik egy adott felületen, a másik totál használhatatlan ugyanazon a felületen, míg egy másik egérnek pont az a felület a jó... ezt az egér + egérpad kérdést szerintem nem lehet kisarkítani és lerendezni annyival, hogy ez szar, amaz meg jó. Én jó pár egeret meg egérpadot cserélgettem össze-vissza mire megtaláltam a számomra megfelelő kombinációt.
-
Zaied
addikt
válasz
Kempetlen #11299 üzenetére
Egy haverom kapta a csajától a DA elitje alá, 1 nap múlva jött hozzám hogy égessük el és adjak neki egy normális padot, azóta szakítottak is
Csak ennyire jó....
Lehet ez új meg más, ha nem hiszed vedd meg lehet neked jó is lesz(vagy biztosra mész és nem dobod ki a pénzed az ablakon és veszel egy normálisat), amit kétlek hogy ez tartósabb lenne egy normális Steelseries padnál(de igaz ez már csak egy gyenge tip).Ha van időm és keretem rá akkor én szoktam venni a fáradtságot hogy a hulladékokat is megnézzem vagy az ígéreteseket.
Corsairról nincs hosszú távú tapasztalatom, de itt volt valaki aki huzamosabb ideig használta ha jól emlékszem.
-
válasz
Kempetlen #11289 üzenetére
Elég laza vagy, hogy leírod az egész Steelseries gyártót rögtön. Bár nem tudom mennyi terméküket próbáltad eddig.
Hangsúlyozom, nem olvastam vissza az összes eddigi beszélgetést, csak ezt láttam meg véletlen, de kicsivel előtte írtam ide pont, hogy nekem egy SteelSeries SX Pro Gaming egérpadom van és bruálisan meg vagyok elégedve vele. Annyira tartós, hogy idestova 10 éve ezt használom (átlag napi 10-12 órában) és még mindig úgy néz ki mintha most vásároltam volna és pille könnyen siklik rajta az egér. Amióta ez a padom van teljes mértékben megszűntek az egérpad vásárlási gondjaim. Előtte 3-12 havonta folyamatosan új padot kellett vásárolnom, mert mindegyik elkopott, szétment, összekarcolódott vagy használhatatlanná vált valami miatt.
Ez most olyan, hogy én meg bármikor vennék újra Steelseries-t, de abból is ilyen alumínium padot, mert brutál jó. De annó az edzett üveg padok is kurva jók voltak. Szövet padokkal már meggyűlt a bajom tartósság tekintetében (3-4 gyártó szövet padjaival is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LEGO klub
- Videó stream letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ford topik
- Linux haladóknak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest