Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
GP2-nek az XXL mérete túl nagy, akkora helyem nincs, kisebbet meg nem szeretnék a megadott méreteknél, mert nagyon megszoktam és szeretem, hogy a bal csuklóm is egérpadon van.
Esetleg a Taito Control simulásáról van tapasztalat? A QCK-ról nem találtam egyértelmi infót, hogy most control vagy speed, vagy micsoda, annyit írnak róla, hogy mindenre is jó, csak ebből nehogy az legyen inkább semmire mint mindenre.
-
pigatt
őstag
Esténként tudtam használni, kb. 2 órát/nap. Megpróbálok nem csak in game sensen csökkenteni, hanem 1600-ról leveszem DPI-t mondjuk 1200-ra hátha akkor jobb lesz az indítás, ha nem akkor marad az Elite ez meg megy vissza 14 napon belül. Csak az a baj, hogy gombjai meg nagyon tetszenek a V2-nek... Valahogy érezhetően reszponzívabb. És a felülete is jobb. Szívás!
-
pigatt
őstag
Sziasztok!
Razer DeathAdder Elite után nagy jó alternatívának tűnt a DeathAdder V2 (2020) ránc felvarrott egér, de valamiért ugyanolyan beállítások mellett sokkal érzékenyebbnek érzem, ami miatt pontatlanabb vagyok vele. Az egér topikban azt a tippet kaptam, hogy a V2 könnyebb és a talpak jobban siklanak ezért próbáljak meg egy lassabb padot rakni alá. Jelenleg egy Roccat Taito 2017 XXL-em van.
1. Mennyi a keret? Nem maximalizálom
2. Használtpiac / külföldi rendelés szóba jöhet? Külföld igen
3. Mekkora hely van az asztalodon, milyen érzékenységgel játszol? Maximum 100cmx45cm hely van, Alacsony érzékenységgel,
4. Milyen egérrel fogod használni? Razer DeathAdder V2 (2020)
5. Van-e valami konkrét preferenciád? NincsNem tetszenek a színes padok, feketét szeretnék és a varrott széleket sem szeretem.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
pigatt
őstag
Akinek esetleg van tökéletes állapotú eladó Steelpad 5L egy privit dobhat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Adobe Photoshop
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest