- Melyik tápegységet vegyem?
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
Szia!
Ha vissza olvasol látod , hogy nekem volt a csukló támaszos Razerem , de elkopik mint a fele és ragad az egér rajta. Igaz még mindég hibátlan a zselé , de nekem fontosabb az egér.
Most Vettem egy Roccat Sota-t. Nagyon jó , és jóval nagyobb az átlagnál. nem csúszik az asztalon és az egér úgy siklik rajta mint a teflonon!
Szerintem nem is drága . 4000 Ft-ért lehet kapni.® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Köszi.
Ez volt a cél. Bár ettől függetlenül én számítok write-only emberekre.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
SimonYana
addikt
Nagyon jó volt az első hónapokban a Vespula!
Én sem ajánlom!
Egeret nem nagyon tudok én sem tapogatni! Szerinted kibontogatják! Legfeljebb a médiában , de ott sem találsz kínálatot.
Bepróbálom a G700-at!
Nagyon jót hallani róla és a gombok a Battlefieldnél jól jönnek!® SimonYana ®
-
SimonYana
addikt
A szilikonozást most már csinálom , de azt hamarabb kellet volna elkezdenem!
Viszont nem is gondoltam volna , hogy ilyen gyorsan elkopik!
Most már mindegy!
A baj az ( egerekre visszatérve) , hogy mindet ki kellene tesztelni.
Kérdem én! Kinek van ennyi pénze , hogy minden héten vegyen egy egeret , hogy mi az ami neki beválik.
Igazság szerint elég tanácstalan vagyok egér téren , de majd csak találok egy megfelelőt.
Neve nem is érdekel csak jó legyen!® SimonYana ®
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
#3398: Milyen ismerős.
Itt a (játékos) egerekről bővebben. Ha minden jól megy, ez fog bekerülni az egeres topik 1. hsz-ába.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
SimonYana
addikt
Csak annyit jegyeznék meg , hogy azért annyira ne szállj el a RAZER egeredtől se mert az sem egy nagy durranás szerintem!
Haverom majd az összes Razert megvette és félre is baszta a szekrénybe! Biztos nem azért mer olyan fantasztikus!
Az egérpadról is (RAZER) meg van a véleményem! 2 hónapig fasza utána kuka! Mind ezt 80 - 10 ezerért! Most vettem elő egy 5 éves egérpadot a Razertől , mert akkor még minőséget gyártott!
Mindenhol csak a pénz hajszázás megy és a lehúzás!
Másik ismerős aki elég jól keni a PSP játékokat és Logitech G700-al tólja!
Nagyon meg van elégedve vele! Szerintem Ő is kibaszta volna már ha nem lenne jó , mert nem alacsony szinten tolja a BF BC2-t!® SimonYana ®
-
Thunder82
aktív tag
Válaszolni is méltóztat valaki pontosan h miért nyúltam mellé egér ügyben, vagy még mindig megy a levegőbe dumálás h. az rossz "mert azt mondjuk". Mi a rossz benne , miért nyúltam volna mellé ??
tökéletesen mükszik, és nem a külalak számít nálam, bár teccetős darab.
Igen amúgy THX a segítséget...megfontolandó[ Szerkesztve ]
- [HNT] - ::Hungarian National Team:: # tHUNderKILLLER # tHUNderKILL3R
-
Razor_alpha
tag
Köszönöm az összefoglalót, nem tervezek egérpadot venni mostanában, különben egy viszonylag kommersznek számító X-ray Thuner 8-ast használok évek óta, teljes megelégedéssel, és igen a merev egérpadokat kedvelem főleg, mivel laptop mellett gyakran jól jön, hogy méretre kisebb mint a notebook, és ha szükségem van egérre az ég világon bárhol egyenes felületet ad.
Az üvegpadot azért említettem, mert manapság egyre ritkább, de sokan azért még így is nagyon szeretik, anno alkalmam volt a legtöbb egeret és egérpad kombinációt kipróbálni, akkor még komolyabban számított nekem is aktív versenyszerű játéknál, hogy mi mennyire csúszik, kopik és mik a tulajdonságaik, mára már inkább rokongyerekeknél nézegetem meg csak őket, ottani tapasztalat, hogy a szivacsszerűek esetében nagyon nagy az elhasználódás, szamárfül morzsolódás. Drágább kategóriára gondolom ez annyira nem jellemző.[oWn]f4te: Igen zabálják a teflon skatet ezt elismerem, ezért szoktunk rá anno a felragasztható teflon szalagra, úgy viszonylag tűrhető volt árban is.
Az izületnek nem tudom mennyire árt, a fenti corepad elég hamar átvette a testhőt a felület nagy részén, engem csak a lekerekítetlen pereme zavart. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Lehet, hogy kifogtál egy jó pédányt. Az is lehet, hogy csak nem vetted észre. Az utolsó firmware nagyjából megoldotta a gondokat, de én még így sem vennék.
Görgője is könnyebben tönkrement, csakúgy, mint a bal klikk. Meg a talpai sem voltak az igaziak; hajlamos volt arra, hogy a műanyag is leérjen bizonyos padokon, amit csak egy újabb skatez-réteg felragasztásával tudtál orvosolni.
De ez amúgy már a másik topikba lett volna való.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Pontosan az általad említett firmware-gondok miatt.
"Amúgy sztem. a DA a világ legjobb egere!"
Kinek mi. Szerintem MS 1.1 (/3.0), Logi MX 510 és Razer DB 3G.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Csak a DeathAdder v2-őn kívül a két (és még itthon is újonan kapható) használható;
Abyssus
SalmosaSKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Ja azt,hogy érted,hogy az igazi gamer egerek a DA2-nél befejeződnek?"
Hogy az a legdrágább? Igen. ~13k. Alatta árban az SS Ikari Optical ~12k. Az összes többi igazi játékos egér 10k alatt van.
-
zapok
aktív tag
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nyílván a nem-szövet padok jobban eszik a hyperglide-ot, de akkora probléma, hogy ha ~1-1.5 évente kell venni egy új szettet?
-
zapok
aktív tag
Én ezt a csuklótámasz mizériát megoldottam egy méretre vágott alaplapokhoz kapott, ezért már majdnem kidobott szivaccsal.
Tökéletesen 'múkodik' az egereimmel, és nem fárad a csuklóm!
Ha még így is csúszik, és fáj tekerd be egy vászondarabbal, vagy vegyél csuklótámaszos egérpadokat.[ Szerkesztve ]
Anyám tyúk, avagy az ember tragédia.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- iPhone topik
- EAFC 25
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 GB SÉRÜLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest