Új hozzászólás Aktív témák

• Tuco78

tag

válasz Thunder82 #3400 üzenetére

Vannak nálam nagyobb szakértők is itt de amit én tudok és tapasztaltam azt szivesen leirom:
    Na először is azért mert saitek
    Most nem leszólom ezt a márkát de azt tudni kell,hogy a saitek egyáltalán nem egy prémium gyártó semmilyen kategóriában.
    Ha hasonlitanom kéne valamihez akkor talán az autógyártást tudnám felhozni egy jó példának:
    Mondjuk a renault: alsó és középkategóriás gyártó próbálkozott a prémium kategóriában is de nem sok sikerrel.Kb. ilyen a saitek is.
    Na mármost te vennél egy renaultot mondjuk 10 milla felett amikor annyiért kapsz egy sokkal jobb és megbizhatóbb mercit is.
    Ezen kivűl az is elég nagy baj,hogy vezetéknélküli és lézerszenzoros is!
    Ha megnézed a profi játékosokat látni fogod,hogy senki nem használ lézer egeret vezetéknélkülit meg pláne nem!Talán nem véletlenűl!
    A haverom most akar eladni egy logitech mx performance egeret mert rájött,hogy sajnos nem alkalmas igazán játékra.Kölcsönkérte az én Deathadder v2-met és rájött,hogy a kettő közt ég és föld különbség van érzékelés és irányithatóság terén.
    És ez ráadásúl egy logitech ami azért valljuk be sokkal jobb mint a saitek.
    Sajnos te is beleestél abba a hibába,hogy hű de faszán néz ki ez az egér meg nagy betükkel rá van irva a dobozára,hogy gamer akkor biztos fasza is!
    De egy egér nem attól lesz gamer,hogy faszán néz ki sokezer dpi-s meg tele van használhatatlan szarságokkal(pl:súlyozás, ledek, kijelző meg ezer gomb amit meg sem tudsz nyomni rendesen)
    Hanem azért mert pontosan leköveti minden körülmények közt késleltetés nélkül a mozdulataidat(Na ezt nem tudja tökéletesen a lézer meg a vezetéknélküli technológia)
    Sajnos én is buktam ezen az elején nem egyszer ezért most már megtanultam,hogy alapos utánajárás és ha lehet tesztelés nélkül nem veszek meg semmit!
    Ezt neked is nagyon ajánlom!

Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!

Új hozzászólás Aktív témák