Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ati Crossfire: [link] Ha régebbi kártyád van, akkor érdemes elolvasni!
AMD Crossfire:
Új hozzászólás Aktív témák
-
redgold
tag
Szia!
A gyorsulás crossfire esetében kb 35-45%-os az egy ugyan olyan kártyás megoldáshoz képest. Emelett jelentős képminőség javulást garantál azoknál az alkalmazásoknál (játékoknál) amik támogatják a technologiát! Amik nem, azok el sem indulnak a crossfire alatt, ilyenkor sajna ki kell kapcsoljad a ccc-n!
Nekem is a felső kártyán jön a jel, az alsó nálam sem produkál képet! Mindenestre igen sajnálatosnak tartom az ATI-AMD-nél, hogy egy ilyen költségvonzatú beruházásnál kiszúrja a T. User szemét egy rendkívül elnagyolt és silány technikai-szerelési útmutatóval!
Én nem szoktam a VGA karikat tuningolni, mert ha "túl jól" sikerül, akkor majd jön a nagy sírás-rívás, meg köntörfalazás a szervízben! Tapasztalatom szerint ezeket a rendszereket kevés processzor tudja teljesen kiszolgálni, így inkább ennek szentelj figyelmet! Még a 6000+ procit is simán kiröhögik a 2900xt-k, de lehet hogy még a 2600xt-k is!
A ccc-ben is van tuning lehetőség, de ott van az ATI-tool is pl.! Ezekkel nincs tapasztalatom, talán valaki más...Ha elfogadod: a jó minőségű, és kellő teljesítményű táp szerintem elengedhetetlen! Sokan mondják, hogy így meg úgy stb.! Szintén tapasztalat: ha nincs elég erőtartalék a tápban, akkor nem kérdez, nem lassul, simán leáll! (komoly 3d teljesítmény kifejtése alatt persze!)
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest