-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morgal
aktív tag
Szerintem elég sok fotós táskájában ott lapul, ha nem ez a verzió akkor a fémbajonettes vagy az 1.4-es fényerejű
A jobb obikhoz képest ultragagyi a felépítése, kicsit vékonyka a fókuszgyűrű, az AF ugye nem USM - viszont ami a lényeg: olcsó, jó képminőségű. Én személy szerint 2.8, de leginkább 4-es belende-n használom, baromira nem érdekel a felépítése, szép képe van és nagyon gyakran használom, pl makróhoz is közgyűrűsorral.
-
Morgal
aktív tag
Szerintem elég sok fotós táskájában ott lapul, ha nem ez a verzió akkor a fémbajonettes vagy az 1.4-es fényerejű
A jobb obikhoz képest ultragagyi a felépítése, kicsit vékonyka a fókuszgyűrű, az AF ugye nem USM - viszont ami a lényeg: olcsó, jó képminőségű. Én személy szerint 2.8, de leginkább 4-es belende-n használom, baromira nem érdekel a felépítése, szép képe van és nagyon gyakran használom, pl makróhoz is közgyűrűsorral.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- LEGO klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Eladó Fomei black 2.72 X 11m-es fekete papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sigma 30mm F1.4 DC DN
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest