-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
echterion #16835 üzenetére
Hogyne adna a pluszegysor semmit? Ad lehetőséget pár óra szórakozásra, amit BÁRMIKOR "beválthatsz". Jóesetben csak 'curated' soraid vannak, amit magadnak válogattál össze - a gamepassos 'ömleny' meg kitudja miket tartalmaz (ez persze néha előny is lehet, ha meglepetésre vágysz - én pl soha).
Elmondani nem tudom, hányszor jártam úgy, hogy kikerült a "betárazott" gamepass cím a kínálatból. Mint talán sokaknak, nekem is végtelen+1 játék van a fejemben a backlogomban és a gamepass PLUSZ játék-forrásként 1-1 alkalommal segített elkerülni vásárlást, de hogy egy libraryt kiváltson? Abszurd, dehogyis.
-
FunPro
őstag
válasz
echterion #16835 üzenetére
Mondjuk nekem simán lejárt úgy a 3 hónapos passom, hogy nem találtam semmi olyat, amit kivittem volna.
Ehhez persze hozzá tartozik, hogy a bundlik miatt már lassan 800 játék van a profilomon, abból 500 érdeklő backlogban.
Szóval a bundlizás sem rossz üzlet, kivéve ha most kezded az ipart. Akkor a pass jobban megéri, az instant bőség miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest