Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz reelc #15402 üzenetére

    "Nálam ez volt."

    Ezt azért nem csinálnám, hogy PP-n is pause, nálam egyszerűen egy Transferwise-os kártya van megadva, amit akkor töltök fel, ha fizetni is akarok vele, így amikor jött az értesítés a TW-től a sikertelen zárolásra, gyorsan felmentem a weboldalra és pause-oltam még egyszer, mert meglepődve láttam, hogy aktív volt az előfizetés. Szerencsére, mivel a pénz nem tudták levonni, a choice sem ment tovább, hogy játékokat lehessen választani, így minden olyan, mintha "normális" lenne vagyis nem unpause-olták volna automatikusan. Ezt azután léptem meg, hogy márciusban már ezt eljátszotta velem a Humble. Ha érdekel hogy működik, írj PM-et.

    "Úgy látom, (legalábbis nekem) akkor küld az unpauseről e-mailt, ha én csinálom. Ha ők, akkor nem jön e-mail."

    Így van, de a topikban többször is megkapod, hogy "nem olvastad az emailt", nekem az volt a visszakérdés, hogy "Milyen emailt?", erről természetesen nem küldenek semmit sem.

    "A Humble húzásait meg nem tartom korrektnek. Nem fogok a supportjával se kínlódni."

    Szerintem sem és az a tippem, hogy jelentősen csökkent az előfizetőik száma, ezért van szükség hasonló "piszkos" trükkökre, hogy aki pause-olt arról is tudjanak lehúzni valamit. Ha 10 emberből 1 nem kér visszatérítést, az már haszon + erre rájön, hogy a szabályzatukban ki van pirossal emelve, hogy a visszatérítés nem vonatkozik choice-ra vagy akinek a korábbi csomagja van. Feltűnően a december volt az utolsó legjobb hónap(mintha lejárt volna a beetetési időszak) + árat is emeltek, azóta csak a pause megy nálam és volt 1-2 véletlen "unpause" amit a support szerint én csináltam. :U Most is, ha nincs a TW kártya, megint levonták volna.
    Szerk.: Én már nem is nézem a sárga profil karikát(muszáj megnézni a my subsciption részt is!), legutoljára májusban láttam működni rendesen, azóta biztos kikapcsolták, hogy több legyen a bevételük. :C

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák