Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Dell notebook topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
echterion #14449 üzenetére
Én nem vesztrettem embert, pedig alig használtam a save/load kombót. Más kérdés, hogy két "könnyítő" modot használtam (cserébe hard fokozaton tudtam játszani), az egyik kiiktatta a kör-korlátos küldetésekből ezt a marhaságot, a másik meg hozzáadott pár pöttyöt az Avatar projecthez, így nem volt rajtam a kényszer-rohanás. Ezt a két fícsört utáltam én is, de modokkal kiirtható, és így már a játék keményebb fokozaton úgy lesz kellően nehéz, hogy az idegesítő kényszerítő faktorokat nem kell elszenvedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest