Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrTwister
őstag
válasz
Kinsiinoo #9370 üzenetére
Akkor ez nem ilyen IAP mobilos port? Ja és gondolom szigorúan online multiplayer, vannak ilyen szomszédaid és velük kereskedsz, "háborúzol"?
Nekem eddig a videókból ez jött le, esetleg aki játszik vele aktívan írhatna róla egy pár szót! Amúgy tetszene, csak nálam az IAP kizáró ok!
-
Vesa
veterán
válasz
Kinsiinoo #9177 üzenetére
Tökéletesen megér, de b*szakodik a kártyám 2 hete, online nem tudok fizetni vele, a hülye bank meg nem csinál semmit, pedig már kétszer bejelentettem. Csak utalni tudok. Úgyhogy marad a PayPal, de mire oda beérkezik az utalás, addigra felmegy az ár is. Nem mintha sok lenne még akár 8ojróért is...
-
Niczo
senior tag
válasz
Kinsiinoo #8851 üzenetére
én nem azért futottam bele a régió korlátos dologba mert a humblin rosszul volt beállítva a régió, hanem mert amazonnal fizettem, aminek a címe viszont usa-i volt (a tony-s időkben így regisztráltam, nem véletlenül), tehát a fizetőeszköz címe alapján lőtte be régiót, ezt a későbbiekre azért nem árt tudni
support egyébként rendes volt, és megkaptam az eu-s kulcsokat
-
NyMRooD
őstag
válasz
Kinsiinoo #8785 üzenetére
Aha, akkor egyenlőre marad így, majd megoldom valahogy. Igen a kiegészítős dolgot vágom, pont az a lényeg, hogy fixáltam a bta árat, csak attól félek, hogy ha 15 dollárt kifizetem emiatt a régiós cucc miatt nem kapok RE6-ot (mivel így lett fixálva). Bár csak $0.01 fixáltam, amíg nem jön a fizu, de az meg nem nagy veszteség.
MoVieFaN: Ha jól sejtem akkor derül ki, hogy mi van benne ha elkelt minden darab? Mert most nem látok számlálót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest