- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz
alratar #21158 üzenetére
Ennyit tudok mondani: nem szoktam eladni.
Július végén 46 kulcsot aktiváltam be, mind friss lekérés volt.
Küldtem párat ismerősöknek is, ha működik, jó szórakozást, ha nem, akkor én sem tudok reklamálni üzenettel.
Voltak bőven régebbiek, mint 3 évesek.Ezeknél fogadott probléma (a dátum a Humble megjegyzés dátuma, nem a bundle megjelenése):
Ghostwire: Tokyo - 2024.06.30-án lejárt.
Remnant: From the Ashes – Complete Edition - Elfogyott a kulcs.
Project Warlock 2025.07.07. Elfogyott a kulcs.Nekem működtek a lekért kulcsok, nem adtak rosszat, de ugye ez sem garancia semmire, hogy más sem kap, lehet én is kapok a továbbiakban.
Próbálgatni kell, mást nem tudok javasolni.
A 3 évnél régebbi eladás elég rizikós lett ezért, úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest