-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
TheNewDawn
üzenetére
Semmi szöszölés nincs ebben. Kiirod mid van és jönnek értük.. Az nem tudom miért szöszölés ha netezel mert most is azt csinálsz miközben ide irogatsz. Eladogatni se másabb.
Te is írod ahelyett hogy keresnél vele inkább külön költesz rá...
Tenném savba a kezem ha ilyen csinálnék
Nekem nem kell 10 ezre very pozitiv game meg aaa sőt aa se kell. Olyanok kellenek amik engem érdekelnek. Ez a mostani csomag számomra volt a Jurassic meg 11 szemét..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tenném savba a kezem ha ilyen csinálnék