Hirdetés
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn
üzenetére
A Like a Dragon az tulajdonképpen már a 7. rész a Yakuza szériában. (bár lehet új széria 1. részének is felfogni, mert új főszereplő van és körökre osztott harc - emellett hogy egy kicsit még összezavaróbb legyen, az eredeti japán cím eleve azt jelenti, hogy Like a Dragon, csak nyugaton Yakuza néven ment a széria)
Trükkös kicsit az egész:
Van Yakuza 0-1-2-3-4-5-6 Kiryu-val a főszerepben (persze vannak más főbb karakterek is), Yakuza 7 (vagy hát Like a Dragon) Ichibannal, az ezután játszódó spin-off megint Kiryu-val (Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name) és most legutóbb Yakuza 8 (vagy Like a Dragon: Infinite Wealth).
Emellett van a Judgment és a Lost Judgment, megint más karakterekkel, valamint egy 1800-as években játszódó Like A Dragon: Ishin.Én még csak a Yakuza 0-1-2-3-ig jutottam (amik voltak Humble-ben), a 4. már szintén volt Humble-ben, szóval ezért írtam, hogy esélyes az 5 már lassacskán. A Yakuza 0 az ott van az abszolút kedvencek között, zseniális játék, de az egész szériát szeretem.
(a Yakuza 3 Remastered mondjuk borzasztó volt)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Könyvajánló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű kék Bose QC Ultra - 7 hónapos, 17 hó amazon.de jótállás
- GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(a Yakuza 3 Remastered mondjuk borzasztó volt)