-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
chatran
őstag
Nekem akkor adtak csak kupont, mikor szüneteltetést nyomtam.
-
gejala
őstag
válasz
csuvicsuva #19296 üzenetére
Érdekes módon én hónap elején se kaptam skipnél szokásos kupont (ilyenre már nem is tudom mikor volt utoljára), meg azóta se semmit. Ebben a hónapban skót volt HB.
-
csuvicsuva
addikt
Közérdekű közlemény
Mindenki nézze meg az előfizetését, mert kedden vonnak.
Kupon senkinek nem jött?
-
gyimger
őstag
válasz
csuvicsuva #19292 üzenetére
Nem ajánl, valamilyen kuponmegvonással fenyeget.
De indítottam egy Group Buy-t.
-
gyimger
őstag
válasz
Anonymusxx #19290 üzenetére
Elnézést. Öt kommenttel korábban írtam.
Itt egy link hozzá. -
gyimger
őstag
Senki nem bont új bundlit? Egy játék miatt nem akarom megvenni, még a nyavajás Death Stranding se kell belőle. Semmi kedvem molyolni a maradékkal.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #19286 üzenetére
-
TheNewDawn
addikt
Roppantul tartottam attól amúgy, mikor beajánlották nekem meg mindenkinek 2 hónapja ezt a 6$/hónapos choice csomagot hogy jó akkor a minőségnek ennyi volt, ehhez képest nagyon pozitívan csalódtam.
Most már komolyan azért szurkolok basszus hogy a következő hónap legyen egyszer tényleg kaka
Ugyanis most hogy lejár sajnos az utolsó ilyen kuponos hónapom, következő hónapra 100% hogy nem kapok ilyet, mivel boldog és elégedett vásárlóként vagyok számontartva, ellenben ha végre nyomhatok megint egy instant pausét végre, akkor tuti jönni fog valami megint előbb. utóbb , inkább előbb
Mondjuk az jó, hogy jól láthatóan áttértek egy ideje erre az 1 húzócím ( AAA játék)+ 3 AA game ( ilyen 29-39€ kezdőár kategória )+ 4 indie felállásra, aminek amúgy örülök, és már nagyon régóta szorgalmaztam előtte.
-
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #19284 üzenetére
Köszi, ez így működött.
Nyitva hagytam az alapjáték oldalát és ott a Support oldalon sikerült visszarakatni. Nem tudom mi lett volna, ha elnyomom az oldalt, mert a régi játéknak már nincs Steam oldala.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Anonymusxx #19281 üzenetére
Support oldal: távolítsd el a régi verziót, aktiváld be a DC-t, utána pedig állítólag vissza lehet állítani a régi verziót is.
[link] Steamgifts, a fórum azt hiszem reg nélkül is olvasható.
Nagy LiS rajongó vagyok, a második rész epizódjai kis csúszással bekerültek Xbox Game Passbe, de az első nem rántott be, úgyhogy nem folytattam, amikor meg bejelentették, hogy kikerül, akkor pont nem volt kedvem. Később ugyan olcsóért vettem egy argentin kulcsot (ami egy hét múlva még olcsóbb lett), de azóta sem lett elindítva. Többet nem veszek semmit, amit nem kezdek el azonnal játszani.
-
gyimger
őstag
Egy Life is Strange 2 érdekelne a hónapból, vagy minden eladó, kivéve az.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19281 üzenetére
Redditen a humble choice topikban
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #19280 üzenetére
ja,a sima megvan..
Merre írkálnak róla? A játék topijcában? -
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #19279 üzenetére
Megvolt már a sima verzió? Többen is jeleztek köztük hibát már.Ha nem akkor passz...
-
Anonymusxx
senior tag
Nem tudom aktiválni a DS DC, azt írja aktiválási hiba, mást tudok aktiválni a bundleból
-
TheNewDawn
addikt
Húha. Mint mondtam hezitáltam egy picit mivel majdnem befejeztem a Death Strandinget, hogy most emiatt kezdjem újra a Director's Cutot.... Szóval mondom lehet nyomok egy pasuet, és gondolom ezt a havit nem lenne túl nehéz eladni
Viszont így már nem tudok ellenállni hogy még ott a Life is Strange 2 is, főleg 5 eurós áron
Még a maradék 4 indie gameből is van olyan ami megfogott ( pl The Life and Suffering of Sir Brante kőkemény RPG 90% os értékelésekkel régi szép Kaland Játék Kockázat feeeling emlékek rulez ) Szóval jah, szerintem ez így megint egy ütős hónap lett tulajdonképpen 4 darab húzócímmel, még ha ebből egy tulajdonképpen csak egy upgrade.
-
chris0000
őstag
válasz
csuvicsuva #19274 üzenetére
hi. én is 7re gondoltam, de nem látok visszaszámlálót.. üdv.
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #19272 üzenetére
Köszi mindenkinek a választ, akkor majd egyszer ha nagyon nem lesz már mivel játszanom kipróbálom ezt a Directors Cut verziót.
Nagyjából átnéztem miben lett több a DC kiadás és eléggé meglepett, hogy nem tették bele a kocsiban a zenelejátszást, pedig nagyon fel tudná dobni az unalmas szállításokat az autópályákon. Egészen kellemes, hallgatható zenék vannak a játékban, nagyon nagy kár, hogy ezeket csak a menedékekben lehet hallgatni. -
chris0000
őstag
hi. holnap pontosan mikortól aktív az új choice? thx. üdv.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
chatran #19265 üzenetére
A kérdés ugyan nekem jött, de a többiek szerintem kielégitően megválaszolták.
Picit azért sajnálom, hogy nincsen crossplay mivel én ugye mint említettem az Epices alapjátékot toltam majdnem végig, ez az egy ami miatt hezitálok hogy behúzzam e kuponnal. Meg Humblet ismerve ha pauset nyomok akkor tuti hozzámvágnak még egy 3 hónapos kupont vagy legalább vmi kedvezménytAmúgy meg kell becsüljük basszus tényleg a choicet , látva Fanaticalon milyen bundlek vannak és mennyiért, meg sajnos a Humble is megszüntette az 1$ os legolcsóbb tiert a sima bundleknél és olyan 8 a legolcsóbb. Hiába no, infláció van
-
l.skywalker
titán
válasz
genndy #19270 üzenetére
Igen két külön sorszámuk van. A régi már nem kapható, legalábbis SteamDB szerint:
Search · SteamDB -
l.skywalker
titán
válasz
csuvicsuva #19268 üzenetére
Valszeg ez az aktivált kuponom.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19267 üzenetére
A fő fiókos az elveszett (azt hiszem pont az automata vonás napján akartam beváltani, aztén behülyült), a másikat meg márciusi megjelenése előtt pár órával akartam, de azt írta ki, hogy hogy az áprilisi időpontjában vonná és nem voltam benne biztos, hogy mikortól számolná a 3 hónapot, aztán meg elfelejtettem. Azóta nem néztem a fiókot, de mindjárt rákukkantok.
Szerk: semmi kupon, de gondolom majd úgyis jön megint valami hasonló akció.
-
l.skywalker
titán
válasz
csuvicsuva #19266 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #19264 üzenetére
Én vacillálok, mert a kupont ugye jól elfelejtettem aktiválni. Rákerestem, hogy mi a különbség az alap és a DC között, egyelőre úgy vagyok vele, hogy ha megint lesz kupon, akkor berántom és a többit akár nullszaldóval simán ellövöm, ha nem, akkor külön nem fizetek érte.
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #19264 üzenetére
Én 208 órát tettem bele az alapjátékba, megszerezve az összes achit. Ha aktiválom ezt a Director's Cut verziót, akkor az plusz egy sor lesz vagy upgrade-eli a jelenlegit?
Vannak újabb achik a DC verzióban? -
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #19259 üzenetére
A Death Stranding vótmá' ingyé Epicen, szar a csojsz
Na de komolyra fordítva a szót, a Director's Cut upgrade csak önmagában 5€, ( kisebb probléma hogy 80% ban befejeztem az alapjátékot azóta szóval csak az upgrade miatt újrakezdeni na de ez egyéni szoc problem )
A másik 2 játék meg amúgy teljesen jó és korrektnek tűnik, szóval ez igy 6€ ért megint mint mostanában lassan mindig, teljesen korrekt és vállalható. -
törölt tag
válasz
Ez így nagyon korrekt. Örülök, hogy nem upgradeltem az Epices Death Strandinget.
-
Sirandrish
legenda
válasz
.
-
chris0000
őstag
hi. Pixel Piracyt keresek! paypal or cserealap pm-ben! thx. üdv.
-
FunPro
őstag
válasz
6€ well spent!
-
l.skywalker
titán
Áprilisi Choice leak:
🔹 Death Stranding Director's Cut
🔹Aliens: Fireteam Elite
🔹RollerdromeForrsás: [link]
-
De4d
őstag
Them and us maradt valakinek?
-
eboostr
aktív tag
válasz
csuvicsuva #19255 üzenetére
Azt tudom, a skinekre meg az ilyen ládákra gondoltam elsőbsorban
-
eboostr
aktív tag
válasz
csuvicsuva #19252 üzenetére
Én szívesen átadom ezeket ha átruházható. Sosem használom fel az ilyesmiket.
-
-
bepken
veterán
válasz
csuvicsuva #19250 üzenetére
én néha beírom, de nem sok embert szokott érdekelni....
-
csuvicsuva
addikt
Prime Gaminget szoktunk ide linkelni?
Prime Gaming április két oldal szerint:
Wolfenstein: The New Order – April 6 (GOG)
Ninja Commando – April 6
Art of Fighting 3 – April 6
The Beast Inside – April 13 (GOG)
Icewind Dale: Enhanced Edition – April 13
Crossed Swords – April 13
Ghost Pilots – April 13
Beholder 2 – April 20
Terraformers – April 20
Metal Slug 4 – April 20
Ninja Masters – April 20
Looking For Aliens – April 27 (Legacy)
Grime – April 27Minden más Amazon kliens.
Többször nem említem a levonást, vagy megpróbálom hónap utolsó hétfőjére időzíteni.
-
Anonymusxx
senior tag
https://www.humblebundle.com/games/best-boomer-shooters-bigger-and-boomier
ez se nem rossz bundle
-
gyimger
őstag
válasz
ThorsHUN #19245 üzenetére
Én mindig zsigerből kinyomom, de a Biomutant miatt vívódtam, aztán végül engedtem is levonni. Nem rossz ár így érte, a Jurassic World is egy "talán" volt. Minden mást, ami a könyvtában porosodott, összekapartam egy leftover bundliba.
-
ThorsHUN
őstag
válasz
csuvicsuva #19243 üzenetére
Respect. En meg elfelejtettem nezni a topikot, le is vontak
-
Hunbeast87
senior tag
Ha valaki véletlenül nem mondta le s még nem is nyúlt a refundhoz, akkor jelezzen privátban és átvenném a teljes csomagot.
-
csuvicsuva
addikt
Persze, csak elhatároztam, hogy jó szamaritánusként minden hónapban szólok, előzőben elfelejtettem, valakinek le is vonták.
-
TheProb
veterán
válasz
csuvicsuva #19240 üzenetére
Ha nagyon gáz van, akkor refund-olnak. Legalábbis nekem még a "monthly" era-ban többször volt ilyen és mindig visszaadták a lét.
-
csuvicsuva
addikt
Közérdekű közlemény:
A Humble ma vonja a choice árát, ha valaki esetleg elfelejtette volna szüneteltetni vagy lemondani.
Ha már vont, akkor nem szóltam.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #19238 üzenetére
tárgytalan.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #19236 üzenetére
Ha csinálnék egy bontást lenne jelentkező a többire ebben a felállásban?
Nagyjából így mennek group buysban is, ha jól látom...
Propnight - 1,28€
Labyrinthine - 2,00€
The Blackout Club - 2,50€
SCP: 5K - 2,80€
Visage - 2,80€
The Mortuary Assistant - 2,80€Them and Us - 2,50€ - ez kell nekemMert akkor megvenném.
-
De4d
őstag
válasz
Anonymusxx #19234 üzenetére
Ebből a bundleból egy Them and Us érdekelne ha valaki venné és bontana.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
AxBattler #19235 üzenetére
Én meg egy "Them and Us"-re.
-
válasz
Anonymusxx #19234 üzenetére
Egy Blackout Club-ra vevő lennék, ha esetleg...
-
Anonymusxx
senior tag
https://www.humblebundle.com/games/scary-games-to-play-in-dark
Elég jó bundle, egyedül a Propnight nem kéne belőle...
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Ha esetleg valakinél lapulna egy fölös Biomutant a mostani HC-ból, írjon PM-ben pls egy offert.
-
warcat
veterán
Chenso Club Fanatical ingyen Steam játékot osztogat, viszont jár mellé egy 7%-os kupon, amit a játék bundlikra lehet felhasználni.
-
TheNewDawn
addikt
P:S uh látom van 4 DM em is így meló után, elsőnek Maross írt, (Phenom Rendo és mindenki üzenetét megkaptam) szóval szerintem úgy korrekt ha neki adom a csomagot
.
On: ez a triple pack megint egész tűrhető Fanaticalon:
pick and mix build your triple pack bundle
Én most nem tudok beszállni ebbe, mert az a 2 ami érdekelne ( Pathologic 2 és Rebel Galaxy Outlaw már megvan, mi több, végig is játszottam őketSzerrintem ez a 2 no brainer 1 dollárért, merem ajánlani melegen főleg a Rebel Galaxy Outlawot, szerintem az simán megéri önmagában is a bundle árát. 3. nak meg kinek mi tetszik, ha csináltok bontást.
-
TheNewDawn
addikt
Nos kell akkor valakinek olcsón a teljes havi csomag? Mert akkor szívesen adom, ellenkező esetben nyomok egy hatalmas pauset.
-
bepken
veterán
azért se törlöm a kosaram tartalmát! kíváncsi természet vagyok...
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
csuvicsuva #19227 üzenetére
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Ferke[HUN] #19226 üzenetére
Bocsi, már vittem.
-
Nem mersz rányomni mi ez a 80ezer huf ezért
-
De4d
őstag
Ha valaki venné ezt a Bundlet, egy Tunguskára vevő lennék
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #19220 üzenetére
Nekem a Praey for the Gods kellene.
-
chatran
őstag
Ha valaki bontaná a hősnős bundlit, akkor egy Syberiara vevő lennék.
-
budo82
tag
válasz
l.skywalker #19216 üzenetére
Nesze a negyede: Edge
-
csuvicsuva
addikt
válasz
l.skywalker #19216 üzenetére
Koppány a negyeded?
-
budo82
tag
Egy Edge of Eternity maradt, privátban kérhetők a részletek.
-
ivanicht
csendes tag
Sziasztok!
Őket keresem, ha valakinek maradna felesleges a choice-ból
Edge of Eternity
Hero's Hour
Golden Light -
vidaila
senior tag
Maradék apróság érdekel valakit?:
Golden Light - 0.5€
Five Dates - 0.4€
Scourgebringer - 0.6€
Fobia - St. Dinfna Hotel - 0.9€ -
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #19205 üzenetére
Menet közben kiderült, hogy bugos ez a szutyk.
Most már nálam is 5€!
-
FunPro
őstag
válasz
maross #19206 üzenetére
Egy egész gépelős/tanulós humble csomag volt.
-
maross
nagyúr
Volt egy (humble?)bundle jatek mostanaban, ami typing game volt, nem tudjatok melyik az? Nem epistory, de kinezetre talan meg ahhoz volt a legkozelebb.
-
FunPro
őstag
válasz
FunPro #19203 üzenetére
Mondjuk, érdekes ez az apró betűs rész:
Single use coupon. Coupon is redeemable to sign up to Humble Choice at €6 EUR per month for 3 months (reg. €10.99 EUR per month) before any applicable taxes and fees. Regional pricing may vary. Coupon expires on March 7, 2023 at 9:59 am PT. This price is locked in for 3 months, and this offer will be void if your plan is canceled or skipped. New members only...
-
FunPro
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #19202 üzenetére
3 monatéról jött a kupon, bármilyen nyelven is legyen ez!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
csuvicsuva #19201 üzenetére
tuti, hogy nem. steam-en nagyon sokat split-elnek €6-s bundle árban, szóval valami más probléma lesz.
@FunPro: tuti 3havi ajánlatot adott, nem csak 1 havit? (az inaktív fiókomra nekem 1havi jött pl, ezért gondolom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parfüm topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest