- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
-
gyimger
őstag
Van egy nagyon kellemes Fanatical Brutal Bundle, Scorn és Doom: Eternal históriás lovon ülnek így. (Már épp vettem volna, mire rájöttem, hogy megvannak. Kellene telefonra is valami rendszerező app.)
-
jcrk
tag
Humble Narrative Bundleből a Harold Halibutra vevő lennék.
-
válasz
TheNewDawn #21053 üzenetére
The Medium-ra vevő lennék a csomagból!
-
De4d
őstag
válasz
Ez összeségében egy nagyon jó bundle. Csak a Wartales megérné.
200 órám van benne összesen, és még mindig nem értem a végére. A végtelenségig lehet benne fejlődni. Imádtam eddig minden percét, és ha valakinek számít van hozzá fordítás is.
UI.: Ha valaki venné engem esetleg egy Medium érdekelne belőle -
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #21054 üzenetére
Igen tudom
hát megpróbálom steamen a szokásos topikokban, hátha 7-8€ környékén sikerül a dolog, mert valakinek a Slay of the Spire vagy Old World vagy the Medium kell
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
20 euróért elég drága... 14 dolláros csomagban is bundelszökevények vannak kb...
-
TheNewDawn
addikt
Ha esetleg van olyan " elvetemült " akit ebből a csomagból valami más gamek érdeklik esetleg ( azért van benne pár jó darab) és a Warteles nem, akkor bontás esetén arra lecsapnék, mint gyöngytyúk a takonyra instant.
HUMBLE IGN LIVE BUNDLE -
csuvicsuva
addikt
Most reggel olvastam, hogy éjszaka valami hiba miatt ingyen meg lehetett venni a csojszot.
Van ott baj...
-
FunPro
őstag
válasz
FunPro #21019 üzenetére
Ilyet én még nem láttam.
Az egy dolog, hogy egy storeban levő játék alól kifogy a kulcs (még mindig nincs), de hogy egy masszívabb, 50%-os akciózós dömping után egy játék konkrétan lekerüljön az áruházról, az valami fenomenális!
Ki és miért rendelt el egy nagy akciót egy olyan termékre, amiből nincs se készletük és beszerezni sem tudják. Mi lehet emögött a logika?
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #21048 üzenetére
"de volt hogy 2-3 headliner is, de most mi ?"
Hát szerintem személytől függő, számomra a top ezekből a Nobody Wants to Die, és a Dungeons of Hinterberg, és a Boltgun.
Bár nem tudom mit jelent a headliner pontosan, azt hogy jó drága legyen az eredeti ára ? Vagy jó értékelései legyen? De ezeknek mindnek jó értékelései vannak steamen.. És az hogy nem 80 dollár az eredeti áruk nem érdekel, nem attól lesz jó, játszottam már drága játékkal ami nem volt jobb mint egy olcsóbb...
És a maradékok se rosszak.. pl Legacy of Kain - még életemben nem játszottam egy résszel se, de sokat lehetett róluk hallani valamiért... Most legalább majd be tudom próbálni.. Bár sok reményt nem fűzök hozzá, valahogy sose nézett ki jónak, de valahogy12 dollárért teljesen jók, főleg ahhoz képest h ennyiből egy új játékot nem veszel meg.
-
Ferke[HUN]
tag
Kuponnal még csak-csak +1 sornak, teljesáron viszont innentől skip.
Tavaly "összespóroltam" így a KCD2 goldra, idén megkezdem a felkészülést a The Witcher 4-re.
-
TheNewDawn
addikt
Dettó, kb 21-23 között volt 2 év amikor full vállalhatatlan volt 80-90% ban. Aztán utóbbi 2,5 évben hirtelen teljesen jó lett a minősége. ( nyilván nem mindegyik hónapban fizettem elő, mert csomószor megvolt már amik érdekeltek, vagy nem érdekelt az adott hónap de attól még teljesen jó gamek voltak benne) Aztán most szomorúan látom hogy ebben a hónapban visszatértek a régi hagyományokhoz
Félreértés ne essék, biztosan vannak olyanok, akiknek bejön ez a hónap, de egyet nem lehet vitatni , eddig volt mindig minimum 1, de volt hogy 2-3 headliner is, de most mi ?
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #21045 üzenetére
Megtettem, csak az volt a kérdés, hogy nincs-e valami probléma ha két egymás utáni hónapban is skippelem.
-
chatran
őstag
Bármeddig tudom skippelni az adott hónapot? Az előző és ez is azonnali "skip a month". Éves előfizetést vettem, még decemberben.
Látszik valahol, hogy még hány hónapig tart még az előfizum?Ezt megtaláltam a manage my memberships-nél: Your next 10 months have already been paid! -
bepken
veterán
Legacy of Kain Soul Reaver 1&2 Remastered érdekelne, ha valakinél marad majd esetleg (kétlem
)
-
gyimger
őstag
Egy Nobody Wants to Die-t szívesen vinnék, ha egyáltalán valaki megveszi a teljes áras pakkot.
-
l.skywalker
titán
Én nem értem nekik itt hogy jön ki a 6 hónap, ha január 7-ig volt érvényes a kupon, de annyira már nem izgat
-
Srácok a decemberi kupon nem úgy szólt, hogy 6 hónap? Most van a 6., de az ára 13eur. Vagy a decemberi már beszámítódott?Áh oké, decemberi beleszámolódott.
-
Anonymusxx
senior tag
Kár h lejárt a kedvezményem, kb egy fél éven keresztül akciósan vettem őket. Skippelem, hátha dob valami kedvezményt.
Am dobott mostanában valakinek valami akciót a choice-re?
-
De4d
őstag
[link]
Pontos volt a csojsz "lék" -
válasz
csuvicsuva #21025 üzenetére
Egyben érdekelnének az alábbiak:
Legacy of Kain Soul Reaver 1&2 Remastered
Tchia
Warhammer 40,000: Boltgun -
conexke
tag
nem tudtam elmenteni a topicot igy csak offolok hogy oldalt meg jelenjen
-
csuvicsuva
addikt
válasz
maross #21030 üzenetére
Ahogy ránéztem a listára,
a Soul Reaver Remaster (mert anno kimaradtak)
a Star Wars (mert Star Wars)
és a Sker Ritual (mert megvan a Maid of Sker, de ki tudja mikor jutok el hozzá)hozott lázba, de legalább tudjuk, hogy ezek is fillérekért fognak majd menni a kulcsboltokban.
-
gyimger
őstag
Mostanában járhattak le a kedvezményes feliratkozások, jövő hónapban már 13€-t akar vonni a HB, ezért tizedét se merném kiadni.
-
De4d
őstag
válasz
Ha igaz, és valaki veszi, ezekre vevő lennék:
Sker Ritual
Nobody Wants to Die
Boltgun is érdekelhet -
maross
nagyúr
válasz
hinterberg es boltgun is jo volt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #21028 üzenetére
Hát számomra messze a legroszabb és érdektelenebb utolsó 3-4 éveből, nagyitóval se találok egyetlen gamet sem, ami legcseklyebb mértékben érdekelne és amiért egyetlen eurót hajlandó lennék adni
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
csuvicsuva #21027 üzenetére
Nem tűnik rossznak? Durván jó...
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #21026 üzenetére
Nekem első ránézésre nem is tűnik rossznak, de aztán mindig rájövök, hogy hány ezer másik játékom is van, amelyekkel valószínűleg a büdös életben nem fogok játszani, úgyhogy ezek is ráérnek.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Na ez esetben szerintem megpróbálom megdönteni a 0.03 seces pause rekordot.
-
csuvicsuva
addikt
-
Onderon
senior tag
Sziasztok, XBOX Bundle-ből ezek vihetőek:
Broken Age - 800 Ft
Sunset Overdrive - 500 Ft
Battletoads - 500 Ft
Wasteland 3 - 800 Ft
Age of Empires: Definitive Edition - 800 FtEgyben viszed mindet, adok kedvezményt
Steam kulcsok
Írjatok kérlek privátban, üdv -
Capricornus
aktív tag
válasz
Capricornus #21021 üzenetére
Már tárgytalan. Megoldottam úgy, hogy aktiváltam a kupont, megvettem, mint ajándékot, lemondtam a havit, majd utána aktiváltam magamnak az évest.
Így megmaradt a 20% kedvezmény a boltban és sikerült az évest 99 euróért behúzni.
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Elnézést, ha rossz helyre írok. A Humble Choice előfizetéssel kapcsolatban vannak kérdéseim.
Jelenleg a havi verzióban vagyok már egy ideje, de kaptam egy e-mailt, hogy emelnek az áron, de ha most egy kuponkóddal előfizetek az évesre, akkor egy évre csak 99 EUR. Mivel úgyis minden hónapban be szoktam fizetni, ezért ez nekem nagyon megérné.
A probléma az, hogy amikor fizetni akarok, akkor azt írja, hogy egy accounthoz csak egy előfizetés tartozhat. Gondolom azért, mert szerintük aktív a havi choice-om. Ami viszont érdekes, hogy a májust még nem fizettem be.
A redditen találtam egy kérdést, ami ehhez kapcsolódik és ott azt írták, hogy ha magadnak ajándékozol egy éves előfizetést, akkor ez így áthidalható. Viszont azt nem írták le, hogy ezt pontosan hogy kell megtenni. Először le kell mondani a msotanit? Ha lemondom, elvesztem a 20%-os kedvezményem? Vagy elég csak felfüggeszteni a mostanit?
Ha valaki csinált már ilyet, lenne olyan kevdes és leírná, hogy mi a pontos menete? Nem szeretném elveszteni a 20%-os kedvezményem.
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Ha valaki szeretne ebből a Fanatical bundle-ből vásárolni, akkor én egy Construction Simulator-ral becsatlakoznék
-
FunPro
őstag
Humbliéknál tényleg nem menek olajozottan a dolgok.
A storeban akciós az outer wilds, megvettem. Igazából elég vacilálós fajta vagyok és mindig az utolsó pillanatban veszek meg mindent (ezt nem tudom miért csinálom). Most ugyan nem így történt, de azért vártam egy hetet ahhoz képest, hogy jött az értesítés az akcióról. A lényeg, hogy már az akció elején felnéztem az oldalra, és már akkor ki voltak fogyva a kulcsokból. Még mindig ki vannak fogyva, pedig már eltel lassan 20 nap.
Gondolom bevárják, amíg lefut az akció, de ez így akkor is vicc kategória.
-
Anonymusxx
senior tag
Van olyan aki beszállna 2 játékkal ebbe ?:
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-trinity-bundle
Nekem a Steelrising - Bastille Edition kellene.A Star Renegades -on meg gondolkodom.
-
Anonymusxx
senior tag
Ha ráklikkelsz a kis borítóképeikre, ki lesz írva hogy merre lehet beaktiválni őket.
"Reedem on steam"Általában steamen lehet őket, nagyon ritkán adják máshova...
-ha most hiányozna valamelyikből a kulcs, valszeg megkapod egypár nap vagy hét után.
csak akkor nem kapod meg, ha régi bundleból kérnéd ki a kulcsot, és kifogytak...
-
mepet
addikt
válasz
l.skywalker #20992 üzenetére
Humbleval mar megszivtam korabban, 2 kerdesem van ahhoz, aki mar megvette:
-biztosan mindegyik steames?
-ha most megveszem meg is kapom a jatekokat, vagy egy soha veget nem ero varolista lesz? -
sto1911
veterán
https://www.humblebundle.com/games/tid-breakthrough-games-with-links-to-diabetes-community
Ebbol erdekelne egy Station to station
-
Anonymusxx
senior tag
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-trinity-bundle
Benne van a fullos Steelrising kiadás, meg még 1-2 érdekesebb cucc, 3 game €4.80.
-
pigster
senior tag
Ebből
https://www.humblebundle.com/games/team-17-chains-command
érdekelne:
Classified: France '44 -
phenomHUN
senior tag
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-spring-superstars-collection
A fenti bundlét szeretném bontani:
2 játék: 7,12€ / db, 3 játék: 6,88€ / db.
Akit érdekelne, privátban elér.Police Simulator: Patrol Officers- ezt fogalom
RoboCop: Rogue City
Laika: Aged Through Blood
Soulslinger: Envoy of Death
Echoes of the Plum Grove
Everholm
DEATHLOOP
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
Planet Zoo
Ghostwire: Tokyo
KLETKA
Backpack Hero
Warhammer 40,000: Shootas, Blood & Teef
Ghostbusters: Spirits Unleashed Ecto Edition
Crab God
Last Command
Gori: Cuddly Carnage - Special Edition -
ezek steam kulcsok vagy winsztóros förmedvények ?
-
sto1911
veterán
Vihető:
Wasteland 3
Quantum Break
As Dusk Falls
Broken Age
Sunset overdrive
Battletoads -
oio1i10o
lelkes újonc
Ezek maradtak:
- Quantum Break
- Wasteland 3
- Broken Age -
De4d
őstag
Age of Empires 1-t még keresném ha valaki vette azóta a a bundlet és az nem kell neki belőle.
-
vidaila
senior tag
Quantum Break 2 euróért vihető (csak paypal)
-
Louro
őstag
Végül nem vettem, mert SG-n pont nyertem egy Quantum-ot. Bocsi,hogy így elhúztam a mézesmadzagot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Horizon Forbidden West
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged