- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Analóg fényképezés
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Mini-ITX
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #20 üzenetére
Ez a képesség eleve ott van a fejben
és ezt kell fejleszteni, hogy ne egy 5éves gyerek szókincsével rendelkezzen az egyetem végére. A kisgyerekek teljesen másképp tanulják meg az alapokat mint a tényleges tanulás ami aztán a munkához kell.
amit nap mint nap használ is a munkájában
nem, azt amire bármikor szüksége lehet a napi munkájában akkor is ha 2 éve (vagy soha korábban) nem találkozott azzal a tünettel. -
ddekany
veterán
válasz
Gargouille #32 üzenetére
A tenyerükbe bámulnak mindig, de lehet, hogy atomfizikát meg hasonlókat szívnak magukba ennyire lelkesen...
-
Tasunkó
őstag
válasz
Gargouille #27 üzenetére
Igen. Sosem láttam még, de majdhogynem megrázó a Szent-Györgyi Albert-es videó, hogy ezt már milyen régen első kézből tudják, mert ugye magyar, és róla neveztek el egy csomó épületet. Azt hittem csak én jöttem rá, meg nyilván soksok ember, de itt van egy tényleg elismert tudós, és oda se neki. Minden szava igaz, és még nagyon kultúráltan, finoman fogalmazott. Meszebb is mennék, szerintem a megtapasztalás, ami gyakran fizikai munkával is jár, sokkal erősebb kötődést képez, és sokkal inkább nyúl utána az ember, mint amit megtanult. Már ahol lehet, tehát van az ismeretágnak fizikailag megtapasztalható része. Emiatt egy jóval kisebb tudással sokkal messzebb el lehet jutni, mert az valós, szemben a tanult tudással. Mármint nem karrierben, hanem ha valamit ténylegesen akar csinálni az illető. A könyvek csak arra kellenek, hogy választ adjanak a kérdésekre. Ebben meg viszont kiváló lehet a chatGPT, kombinálva videóanyagokkal, ráadásul a videómagyarázatok is sokat fejlődtek. Ha valahol ésszel fognak gondolkodni, és sikerül implementálni , az a közösség nagyon esélyes lesz, ebben a világban.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Gargouille #20 üzenetére
Mint ha valahol azt olvastam volna hogy az agy direkt is " szelektál "
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #10 üzenetére
de van, a magoltatás alakítja ki az agyban azt a képességet, hogy olyan dolgokat képes legyél megtanulni amit nem megérteni kell hanem simán csak tudni. Rengeteg olyan dolgot kell tudni ami száraz információ de szükség van rá ha nem könyvből/gugliból akarsz feladatot megoldani. Ha ez a képesség nem alakul ki akkor lesz az amit fentebb írt valaki, hogy a 2x2-t is beütik a számológépbe. A szövegértés és magolás nem egymást kizáró képesség hanem párhuzamosan kell mindkettő. Hiába érted meg, hogy adott feladat a kör területének kiszámításásán alapul ha nem tudod a kör terület képletet és nem tudod mit jelentenek a képletben a betűk.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
Gargouille #7 üzenetére
ezeknek magolásoknak nem az az értelme, hogy majd vissza tudja mondani a felnőtt az ejmiakőtyúkanyokendet hanem az, hogy az agy megtanuljon tanulni. Hogy amikor majd műteni kell a szivedet akkor ne googlekeresés alapján találja meg sebészként , hogy hol milyen mélyre kezdjen vágni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Gargouille #7 üzenetére
Kíváncsi lennék rá hogy itthon a lakosság mennyi %-a tudna eljutni odáig hogy be tudja írni azt amit szeretne a chatgpt-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest