- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Belépőszintű M.2-es SSD-t prezentált a Team Group a PCI Express 4.0-s halmazban
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tasunkó
őstag
válasz
Gargouille #27 üzenetére
Igen. Sosem láttam még, de majdhogynem megrázó a Szent-Györgyi Albert-es videó, hogy ezt már milyen régen első kézből tudják, mert ugye magyar, és róla neveztek el egy csomó épületet. Azt hittem csak én jöttem rá, meg nyilván soksok ember, de itt van egy tényleg elismert tudós, és oda se neki. Minden szava igaz, és még nagyon kultúráltan, finoman fogalmazott. Meszebb is mennék, szerintem a megtapasztalás, ami gyakran fizikai munkával is jár, sokkal erősebb kötődést képez, és sokkal inkább nyúl utána az ember, mint amit megtanult. Már ahol lehet, tehát van az ismeretágnak fizikailag megtapasztalható része. Emiatt egy jóval kisebb tudással sokkal messzebb el lehet jutni, mert az valós, szemben a tanult tudással. Mármint nem karrierben, hanem ha valamit ténylegesen akar csinálni az illető. A könyvek csak arra kellenek, hogy választ adjanak a kérdésekre. Ebben meg viszont kiváló lehet a chatGPT, kombinálva videóanyagokkal, ráadásul a videómagyarázatok is sokat fejlődtek. Ha valahol ésszel fognak gondolkodni, és sikerül implementálni , az a közösség nagyon esélyes lesz, ebben a világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- Peugeot, Citroën topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- ASUS ROG Gaming PC 14900K // RTX 5070 Ti // 32GB RAM
- Kedvező áron! Eladó TP-Link TL-SG2008P Omada SDN POE+ Alza Gari 2029.11
- Eladó Unifi US-8-60W POE Switch
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest