- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
ttower
aktív tag
válasz
vincent001 #1558 üzenetére
vonattal járok fel, az egyhavi vonatbérlet meg csak 4200,-
-
ttower
aktív tag
válasz
vincent001 #1556 üzenetére
hát ha kell fel tudok járni pestre. milyen árra gondoltál?
-
ttower
aktív tag
válasz
vincent001 #1553 üzenetére
szívesen korrepetálnálak, de sajna fehérvári vagyok. egy jó tanulási módszer lehet az is ha ide beírod a problémád, és segítünk megoldani.
-
ttower
aktív tag
válasz
Louloudaki #1549 üzenetére
ha nincs a phpban kapcsolódás után utf8-ra állítva a kapcsolat, akkor tapasztalatok alapján csak latin-1el kommunikál.
ezeket szúrd be rögtön a kapcsolódás után, és nézd meg úgy.mysql_query("set names 'utf8'") or die(mysql_error());
mysql_query("set character set 'utf8'") or die(mysql_error());
mysql_query("set collation_connection='utf8_general_ci'") or die(mysql_error()); -
ttower
aktív tag
hello mindenki
belefutottam egy olyan problémába hogy az adatbázisom részben write only lett. új sor, drop table, select, update tökéletesen mennek, de a truncate és delete nem. találkozott már valaki ilyennel? ha igen mi a megoldás?
üdv ttower -
ttower
aktív tag
üdv mindenki
miért nem tudom az adatbázisba beilleszteni az alábbi kódot?
<a href="valami.html">link</a>egy űrlappal bekérem a linket, de nem tudom berakni az adatbázisba
ha link vagy kép linkje van a szövegben az egész sort nem engedi berakni
ha csak simán vastag betű vagy dőlt van azt engedi. utánna ha kézzel átírom megy, csak így nemvalaki tudna segíteni?
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X hibátlan működéssel
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest