Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fujifilm X
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Elkezdtem csinálni egy weboldalt és amit a tanfolyamon csináltunk php-ket, kosár funkciót, hírlevél küldést, bejelentkezést azt nem tudom az oldalba beillesztenem hogy működjön. Az egyik alapvető gondom, hogy a termék mellé nem tudom betenni kosárba tevést ..stb. Szóval azt gondolom, hogy ez itt egy picit sok lenne azért gondoltam a személyes korrepetálásban. Ilyen gondokkal küzdök de sajnos nem is szeretnék több száz ezer forintot költeni arra, hogy valaki megcsinálja helyettem. Első körben inkább megpróbálom kiagyalni hátha sikerül, illetve tud valaki segíteni.
Köszi
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest