Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rekordokra vágyik! Kezünkben az Asus ROG Matrix GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Az jó, nem is sok. Ami nekem elképzelés lehet az 17 óra után a IX kerületben a Lurdynál, mert addig dolgozom és a melóhelyemen tudnál korrepetálni. Privátban kérlek beszéljük meg az árat, hogy te mire gondolsz mint korrepetáló.
Vagy írhatsz mailt is a info@w-eb.hu ra és ott meg tudjuk vitatni az ár kérdést.Üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Azt biztos nem tudnám megfizetni a jelenlegi benzin árak mellett, hogy feljárj. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy átküldeném neked a már kész fájlokat, megnéznéd és mondanál rá egy árat, hogy mennyi munka lenne vele és akkor el tudom dönteni, hogy megéri-e nekem.
üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Elkezdtem csinálni egy weboldalt és amit a tanfolyamon csináltunk php-ket, kosár funkciót, hírlevél küldést, bejelentkezést azt nem tudom az oldalba beillesztenem hogy működjön. Az egyik alapvető gondom, hogy a termék mellé nem tudom betenni kosárba tevést ..stb. Szóval azt gondolom, hogy ez itt egy picit sok lenne azért gondoltam a személyes korrepetálásban. Ilyen gondokkal küzdök de sajnos nem is szeretnék több száz ezer forintot költeni arra, hogy valaki megcsinálja helyettem. Első körben inkább megpróbálom kiagyalni hátha sikerül, illetve tud valaki segíteni.
Köszi
-
vakondka
őstag
szerintem elég lenne, ha a html kódokat tartalmazó szövegeket nem simán tennéd az adatbázisba, hanem az addslashes függvénnyel.
$adat='<a href="valami.html">link</a>'; //ezt akarod adatbázisba tenni
$adat=addslashes($adat); //ez megoldja az idézőjelek problémáját$sql="INSERT INTO tablamneve (adat,masikadat) VALUES ('$adat','$adat2')"; // ez már mehet a megszokott módon
Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Hirdetés
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest