Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Az jó, nem is sok. Ami nekem elképzelés lehet az 17 óra után a IX kerületben a Lurdynál, mert addig dolgozom és a melóhelyemen tudnál korrepetálni. Privátban kérlek beszéljük meg az árat, hogy te mire gondolsz mint korrepetáló.
Vagy írhatsz mailt is a info@w-eb.hu ra és ott meg tudjuk vitatni az ár kérdést.Üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Azt biztos nem tudnám megfizetni a jelenlegi benzin árak mellett, hogy feljárj. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy átküldeném neked a már kész fájlokat, megnéznéd és mondanál rá egy árat, hogy mennyi munka lenne vele és akkor el tudom dönteni, hogy megéri-e nekem.
üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Elkezdtem csinálni egy weboldalt és amit a tanfolyamon csináltunk php-ket, kosár funkciót, hírlevél küldést, bejelentkezést azt nem tudom az oldalba beillesztenem hogy működjön. Az egyik alapvető gondom, hogy a termék mellé nem tudom betenni kosárba tevést ..stb. Szóval azt gondolom, hogy ez itt egy picit sok lenne azért gondoltam a személyes korrepetálásban. Ilyen gondokkal küzdök de sajnos nem is szeretnék több száz ezer forintot költeni arra, hogy valaki megcsinálja helyettem. Első körben inkább megpróbálom kiagyalni hátha sikerül, illetve tud valaki segíteni.
Köszi
-
vakondka
őstag
szerintem elég lenne, ha a html kódokat tartalmazó szövegeket nem simán tennéd az adatbázisba, hanem az addslashes függvénnyel.
$adat='<a href="valami.html">link</a>'; //ezt akarod adatbázisba tenni
$adat=addslashes($adat); //ez megoldja az idézőjelek problémáját$sql="INSERT INTO tablamneve (adat,masikadat) VALUES ('$adat','$adat2')"; // ez már mehet a megszokott módon
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged