Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Az jó, nem is sok. Ami nekem elképzelés lehet az 17 óra után a IX kerületben a Lurdynál, mert addig dolgozom és a melóhelyemen tudnál korrepetálni. Privátban kérlek beszéljük meg az árat, hogy te mire gondolsz mint korrepetáló.
Vagy írhatsz mailt is a info@w-eb.hu ra és ott meg tudjuk vitatni az ár kérdést.Üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Azt biztos nem tudnám megfizetni a jelenlegi benzin árak mellett, hogy feljárj. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy átküldeném neked a már kész fájlokat, megnéznéd és mondanál rá egy árat, hogy mennyi munka lenne vele és akkor el tudom dönteni, hogy megéri-e nekem.
üdv
-
vincent001
csendes tag
Szia,
Elkezdtem csinálni egy weboldalt és amit a tanfolyamon csináltunk php-ket, kosár funkciót, hírlevél küldést, bejelentkezést azt nem tudom az oldalba beillesztenem hogy működjön. Az egyik alapvető gondom, hogy a termék mellé nem tudom betenni kosárba tevést ..stb. Szóval azt gondolom, hogy ez itt egy picit sok lenne azért gondoltam a személyes korrepetálásban. Ilyen gondokkal küzdök de sajnos nem is szeretnék több száz ezer forintot költeni arra, hogy valaki megcsinálja helyettem. Első körben inkább megpróbálom kiagyalni hátha sikerül, illetve tud valaki segíteni.
Köszi
-
vakondka
őstag
szerintem elég lenne, ha a html kódokat tartalmazó szövegeket nem simán tennéd az adatbázisba, hanem az addslashes függvénnyel.
$adat='<a href="valami.html">link</a>'; //ezt akarod adatbázisba tenni
$adat=addslashes($adat); //ez megoldja az idézőjelek problémáját$sql="INSERT INTO tablamneve (adat,masikadat) VALUES ('$adat','$adat2')"; // ez már mehet a megszokott módon
Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Packeta
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen monitort vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Programozás topic
- Gigaberuházással növelné a 2 nm-es termelését a TSMC
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest