- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
tob!as
tag
válasz
KaiotEch #1611 üzenetére
SELECT level, COUNT(*) FROM legions GROUP BY level ORDER BY level ASC
Ez szerintem hatékonyabb tud lenni ha jól értelmeztem a problémát, mert alapból annyi sorral tér vissza ahány szint van, az első érték lesz a szint, a második a szintenkénti légiók mennyisége.
A kód is egyszerűbb, ráadásul a script futás is hatékonyabb (persze ha nem rontottam el semmit
.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
KaiotEch #1611 üzenetére
Az alábbi helyett:
SELECT COUNT(*) FROM legion_members
legyen így:
SELECT COUNT(*) AS legion_sum FROM legion_membersPl.:
$legion_members_sum=mysql_query("SELECT * FROM legions ORDER BY level ASC");
if( !$legions_sum ){
echo "Hiba történt az adatbázis lekérése során! <br />Hiba: ". mysql_errno() . "\n\r" .mysql_error()."<br />";
}
else{
$sum = mysql_fetch_assoc($legion_members_sum); //tagok száma
}Ezután azt, hogy hányan vannak, a $sum['legion_sum'] változó használatával tudod kiíratni.
"első <td>-be írja hogy hogy az adott légiónak hány tagja van, 2. <td>-be a nevét"
A légió adott tagjának a nevét szeretnéd kiíratni a második oszlopba? És az első oszlopba minden alkalommal kiíratnád, hány tagja van a légiónak?Kicsit egyértelműbben légyszi.
Az eddig világos, hogy van egy "level" és egy "name" nevű mező a MySQL-táblában.Ja, és használd a "Programkód" gombot. Jelöld ki a forráskódodat, és katt a Programkód gombra. Sokkal áttekinthetőbb lesz a kódod tőle.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest