- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter #2080 üzenetére
Részemről helyrajzi és ahhoz képest kezelhetőségi dolgokat részesítek előnyben, így nem tudom azt javasolni, hogy bárki más is úgy döntsön, ahogyan én, de kérésedre leírom, én hogyan jártam.
A workbench azt mondta "ERROR", amikor elért az első source utasításig. A console a helyi gépen szeretné látni a scripteket, de win alól linux felé fejlesztve ez sem valami kényelmes. Találtam egy olyat, hogy "mysql-front", ami sokkal olajozottabbnak néz ki, mint a workbench, de ez is csak egyetlen szövegfile-t szeret. Jelenleg éppen keresgélek szöveges processzor alkalmazás után, ami tud include-olni, és ha nem találok, akkor írni fogok egyet pöttynet-ben, mert abban igazából nem bonyolult, és az legalább biztos testre szabott alkalmazás lesz az én igényeimnek.
Aktív témák
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest