Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter #2080 üzenetére
Részemről helyrajzi és ahhoz képest kezelhetőségi dolgokat részesítek előnyben, így nem tudom azt javasolni, hogy bárki más is úgy döntsön, ahogyan én, de kérésedre leírom, én hogyan jártam.
A workbench azt mondta "ERROR", amikor elért az első source utasításig. A console a helyi gépen szeretné látni a scripteket, de win alól linux felé fejlesztve ez sem valami kényelmes. Találtam egy olyat, hogy "mysql-front", ami sokkal olajozottabbnak néz ki, mint a workbench, de ez is csak egyetlen szövegfile-t szeret. Jelenleg éppen keresgélek szöveges processzor alkalmazás után, ami tud include-olni, és ha nem találok, akkor írni fogok egyet pöttynet-ben, mert abban igazából nem bonyolult, és az legalább biztos testre szabott alkalmazás lesz az én igényeimnek.
Aktív témák
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest