Hirdetés
Aktív témák
-
Rubert
csendes tag
Sziasztok!
Az alapokkal akadt gondom, azon belül a PHPMyadminnal.
Localhoston van feltelepítve az EasyPHP 5.3.6.1. Myadminnal létrehozok egy adatbázist a következő paranccsal:
create database 'nev';
Létrejön. Majd törölném a
drop database 'nev';
kóddal, amikor kidob egy ablakot a következő üzenettel:
"DROP DATABASE utasítást letiltották".Egyetlen felhasználó van jelenleg a 'root'. "All privileges" jogokkal rendelkezik, minden bepipálva, és ennek ellenére nem tudom végrehajtatni vele.
Ellenben ha az adatbázis nézetben kijelölöm az törölni kívánt adatbázist, és megnyomom az Eldobás ikont, szó nélkül végrehajtja, azzal a parancssorral amit fentebb próbáltam én is kézzel végrehajtatni... Jogosultságaim rendben vannak, és a kóddal sincs hiba, így nem tudom hogy nézzek utána... Ti talán tudnátok tippeket adni. Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest