- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
Rubert
csendes tag
Sziasztok!
Az alapokkal akadt gondom, azon belül a PHPMyadminnal.
Localhoston van feltelepítve az EasyPHP 5.3.6.1. Myadminnal létrehozok egy adatbázist a következő paranccsal:
create database 'nev';
Létrejön. Majd törölném a
drop database 'nev';
kóddal, amikor kidob egy ablakot a következő üzenettel:
"DROP DATABASE utasítást letiltották".Egyetlen felhasználó van jelenleg a 'root'. "All privileges" jogokkal rendelkezik, minden bepipálva, és ennek ellenére nem tudom végrehajtatni vele.
Ellenben ha az adatbázis nézetben kijelölöm az törölni kívánt adatbázist, és megnyomom az Eldobás ikont, szó nélkül végrehajtja, azzal a parancssorral amit fentebb próbáltam én is kézzel végrehajtatni... Jogosultságaim rendben vannak, és a kóddal sincs hiba, így nem tudom hogy nézzek utána... Ti talán tudnátok tippeket adni. Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest