Aktív témák
-
Rubert
csendes tag
Sziasztok!
Az alapokkal akadt gondom, azon belül a PHPMyadminnal.
Localhoston van feltelepítve az EasyPHP 5.3.6.1. Myadminnal létrehozok egy adatbázist a következő paranccsal:
create database 'nev';
Létrejön. Majd törölném a
drop database 'nev';
kóddal, amikor kidob egy ablakot a következő üzenettel:
"DROP DATABASE utasítást letiltották".Egyetlen felhasználó van jelenleg a 'root'. "All privileges" jogokkal rendelkezik, minden bepipálva, és ennek ellenére nem tudom végrehajtatni vele.
Ellenben ha az adatbázis nézetben kijelölöm az törölni kívánt adatbázist, és megnyomom az Eldobás ikont, szó nélkül végrehajtja, azzal a parancssorral amit fentebb próbáltam én is kézzel végrehajtatni... Jogosultságaim rendben vannak, és a kóddal sincs hiba, így nem tudom hogy nézzek utána... Ti talán tudnátok tippeket adni. Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- További aktív témák...
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest