Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
Aktív témák
-
Briganti
tag
tehat:
van egy tablazatom 1000 recordal, en abbol kivalasztok 20 olyan elemet amelyiknek mondjuk a 'name' mezoje tartalmazza azt a szot hogy ''akarmi'', es en azt kilistazom de egyszerre csak 5-t, es ha raklikkelek akaemlyik elemre akkor nekem ugy kene kilistazza hogy a kivalasztott elem legyen a listaba az elso, es utanna a kovetkezo a 4 ...
ez az egesz mukodik ugy hogy ha az egesz listaval dolgozom, akkor csak simann beirtam hogy <a href= ...php?first_id=($id-1)>Elem</a> es ellenozrom hogy isset($_GET['first_id']) akkor SELECT ... LIMIT $first_id , 5 , ez igy mukodik mert az id autoincrement, es az szerint tudom az elem elhelyezkedeset a listaba, de ha mar megvaltozik a sorrend akor felborul az egesz, mert mondjuk nekem abba a 20-ba beleesnek 60-80 id-ju elemek es kivalasztom az elsot akkor nekem a 20-bol kiaakarja irni az 59-dik elemet ... ezert kellene nekem olyasmi hogy egyszer megnezzem hogy hogy a 60-s ideju elem hanyadik az altalam kivalasztott listaba es igy meghatarozni a LIMIT-t. lehet hogy megse olyan konnyu kerdes, de sajna az angoltudasom eleg gyatra ehez hogy a google a baratom legyen :)
nemtudom most mennyire ertheto hogy mit akarokm de remelm egy kicsivel megiscsak tisztabb :)
Aktív témák
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0226)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi