Új hozzászólás Aktív témák
-
B.A.T.
tag
Így már megvan mi a gond. Beírtam a lekérdezést, amit adtál. Alapból minden sorban ugyanazt az értéket vették fel az azonosítónak szánt oszlop mezői. A dolgot meg ott szúrtam el, hogy utólag akartam primaryt csinálni a mezőkből. AUTO_INCREMENT-et nem tudtam beállítani mert ahhoz alapból primarynak kellett volna lenniük, így viszont csak akkor működött volna ha egyenként átírom a sorokat.
Aztán észrevettem, hogy amikor hozzáadok a táblához egy új oszlopot (kövezzetek meg, de phpMyAdmin így hívja
) akkor kell az Indexet Primaryra állítani, és így már az A_I-t is engedi. Szóval először jöl csináltam, aztán meg nem
Köszi a helpet
-
B.A.T.
tag
Ugyanazt importáltam, jópárszor újranyomtam a dolgot, a szerkezetet is néztem, nem volt benne elsődleges kulcs.
Arra is gondoltam, hogy zavarja az első adatbázis, amit létrehoztam, és vmiért ütköznek egymással, de ez nem lehet mivel ezeknek elméletileg és gyakorlatilag is teljesen függetlennek kell lenniük egymástól + akkor a többi táblában sem hagyná, hogy ugyanazt állítsam be primary-nak, mint amit az első esetben.
-
Male
nagyúr
Ha másnak is ilyen gondja lenne: Winben le lehet rövidíteni a TIME_WAIT állapotot az alap 240 másodpercről akár 30 másodpercre is... valóban segít rajta, de az igazi megoldás a persistent connenction... szépen megy azóta
-
sonar
addikt
Én a következő dolgokon mennék végig:
Tudni kéne, hogy mekkora a "mysql server" terhelése
MySQL Workbench progival sokmindent meg lehet nézni, de wamp-pal még nem házasítottam sose (linux user vagyok) vagy parancssorból (talán phpmyadmin is tudja)mysql> show status like '%onn%';
+--------------------------+---------+
| Variable_name | Value |
| Aborted_connects | 7 |
| Connections | 6304067 |
| Max_used_connections | 85 |
| Ssl_client_connects | 0 |
| Ssl_connect_renegotiates | 0 |
| Ssl_finished_connects | 0 |
| Threads_connected | 7 | <---- No of currently open connections
7 rows in set (0.00 sec)
Mennyi process futshow processlist;
Illetve mennyi a max connection amit a szerver elfogad
show variables like "max_connections";
Ha változtatni szeretnéd akkor ez a parancsset global max_connections = 200;
Aztán meg elkezdeném analizálni a query-ket... kulcsszó: EXPLAIN
Ez egy nagyon jó leírás: [link]Kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest