Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sk8erPeter #884 üzenetére
A hirdetes_id is opció lehet, de itt inkább a juzerek vannak előtérben. Jobbnak láttam, inkább a user_id-t használni erre.
Valóban nem kell már a segítség, amilyen infó kellett azt megkaptam.Pont, hogy a teljesítmény miatt (részben) maradtam a varchar mellett. Nagyon sok keresés szerintem nem fog itt lenni. Szinte az összes hirdető az emberek arcába lesz nyomva, így csak görgetnie kell és nézegeti a felhasználókat. Mivel te tudod már milyen tartalmú oldal, ajánlom nézd meg a konkurenciát.
De majd meglátjuk, hogy mit fog majd csinálni az oldal.Eddig is cms-t (drupalt) használtam, de nekem egyedibb megoldásokra, jobban fekszik egy saját kód, mint egy cms.
Minek kell a prefix? Hátha lesznek mással kapcsolatos táblák is az adatbázisban. Nem tudom, ezt így szoktam meg.
Az ext mező a fájl kiterjesztése. Több féle fájl mehet egy bejegyzéshez. Akár kép, akár pdf stb. Képeknél meg jobb szeretem így használni, ha vannak kisebb/nagyobb képek. Könnyebb belinkelni a képeket. valami.tn.jpg/valami.jpg/valami.small.jpgMiért fűzném a tag-eket a fórumhoz? A blogokhoz kell a tag.
User salt. Mégis hol kellene ezt tárolni?Minden egyes bejegyzéshez tartozik egy fórum és a fórumhoz tartozik a comment. A fórum csak a fórum címeket tárolja el. Kicsit úgy, mint itt a PH!-n.
Ez az újabb, javított verzsön.
De, régen is komolyabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Csőtörés bemérés - Csőtörés Javítás Szakszerűen
- Professzionális vízszerelés 0-24 akár azonnali kiszállással
- Fiorenzato AllGround eladó
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest