Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speeedfire

félisten

válasz Sk8erPeter #884 üzenetére

A hirdetes_id is opció lehet, de itt inkább a juzerek vannak előtérben. Jobbnak láttam, inkább a user_id-t használni erre.
    Valóban nem kell már a segítség, amilyen infó kellett azt megkaptam. :D

Pont, hogy a teljesítmény miatt (részben) maradtam a varchar mellett. Nagyon sok keresés szerintem nem fog itt lenni. Szinte az összes hirdető az emberek arcába lesz nyomva, így csak görgetnie kell és nézegeti a felhasználókat. Mivel te tudod már milyen tartalmú oldal, ajánlom nézd meg a konkurenciát. :)
    De majd meglátjuk, hogy mit fog majd csinálni az oldal.

Eddig is cms-t (drupalt) használtam, de nekem egyedibb megoldásokra, jobban fekszik egy saját kód, mint egy cms.
    Minek kell a prefix? Hátha lesznek mással kapcsolatos táblák is az adatbázisban. Nem tudom, ezt így szoktam meg. :B
    Az ext mező a fájl kiterjesztése. Több féle fájl mehet egy bejegyzéshez. Akár kép, akár pdf stb. Képeknél meg jobb szeretem így használni, ha vannak kisebb/nagyobb képek. Könnyebb belinkelni a képeket. valami.tn.jpg/valami.jpg/valami.small.jpg

Miért fűzném a tag-eket a fórumhoz? A blogokhoz kell a tag.
    User salt. Mégis hol kellene ezt tárolni? :D

Minden egyes bejegyzéshez tartozik egy fórum és a fórumhoz tartozik a comment. A fórum csak a fórum címeket tárolja el. Kicsit úgy, mint itt a PH!-n.

Ez az újabb, javított verzsön.

De, régen is komolyabb volt. :K

Új hozzászólás Aktív témák