- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen notebookot vegyek?
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Jó, mondjuk ki mit ért fejlesztés alatt."
Hát erről van szó... Lehet, hogy a srác csak ugyanarra használja, mint mi: néha megnézegetni a táblákat, lekérdezéseket futtatni, indexeket, kulcsokat megváltoztatni grafikus felületen, mert minek tökölni ilyennel mondjuk PHP-kódból?
Amúgy igazából Te sem tudom, mit értesz fejlesztés alatt, ezt kifejthetnéd.
Én pl. táblák létrehozására, azok összekapcsolgatásának próbálgatásaira is használom a phpMyAdmint vagy alternatíváit.
Most akkor ez szerinted megvetendő?"Ha már itt tartunk minek a phpmyadmin, ha ugyanezt tudja a parancssor is?"
Ezzel csak az a probléma, hogy a legtöbb olcsó vagy ingyenes tárhely esetén egyszerűen nincs parancssor-elérés, SSH-val sem."ha akarod azt is beágyazhatod egy osztályba, és akkor megvan az objektum orientáltság is"
Jó, hát ilyen alapon mindenhez írhatsz wrapper osztályt, ami nem objektumorientált, ha azzal akarod szivatni magadat, hogy feltaláld a spanyolviaszt, és olyat implementálj, amit már valaki helyetted elkészített, és bőven készültek hozzá bugfixek is."ott legalább nincsenek ilyen szívások, mint amikor én is pont a héten vettem észre, hogy a mysqli nem hajlandó a legújabb php, mysql, apache verziókkal működni. Egy rakás mysqli-s cuccal a gépemen nem volt felemelő felismerés"
Ez melyik verzióknál jelentkezett nálad?Most már kíváncsivá tettél, kipróbálnám, nálam is problémás-e. Nálam jelenleg PHP 5.2.6 és MySQL 5.0.51b van fent, ezekkel mindjárt ki is próbálom, de előbb elmegyek kajálni.
Egyébként én személy szerint a PDO-t javaslom, ez is OOP-s, kényelmes, rugalmasan használható, nagytudású. Korábban én is sima mysql-es és mysqli-s funkciókkal szivattam magam, de a PDO használata után vissza nem térnék ezekre a módszerekre (bár a MySQLi-s módszerrel sincs sok baj).
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest