Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Már itt viritok hajnalba
Sebesség lassúlástól nem félek mert nem annyival nagyobb a 10 colos felbontása egyedül a játék futtatás lehet a gond vagy nem? (a nagyobb felbontás miatt?) Szoftverfrissítés mikorra várható gondolok itt az akkumulátor töltöttség kijelzés mizériára! Mail-ra nem válaszolnak írtam vagy 5 mailt nekik. Idáig 908a használtam tv szoftver és kupon kód nem volt a dobozban mail-ra nem válaszoltak még szerencse, hogy valaki a prohardver forumon megszánt és adott kódot és Network_TV.apk elküldte. Jah és talán érdmes lenne várnom pár napot, hogy a megrendelt kütyü már a javított szoftverrel kapnám vagy nem!? Ezt mind mail-ban már kérdeztem tőlük, de xartak válaszolni! A gyártó oldalán van egy halom cég feltüntetve, ahol forgalmazzák a myaudio tabletet, de egyiknél sem lehet kapni 1016dcc és 916sdcc sem!? Akkor most mi van? (cora, tesco auchan, mediamarkt stb....) -
Loituma69
őstag
Hétfőn rendelem 1016dcc vagy 916 dcc-t addig megálmodom melyik legyen!
Volt már 10.1 tabletem és 9.7 is filmnézésre a 10.1 jobb volt, olvasni netezni és játék kompatibilitás jobb a 9.7 az 1024x768 miatt. Vagy nem!? Hangosan gondolkodom! -
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #44 üzenetére
ok köszönöm
-
Lucky14
csendes tag
válasz
Loituma69 #41 üzenetére
Sziasztok igencsak tervbe van egy ilyen jószág vásárlása de nem értem azt hogy mi a különbség 916DCC és a 916A tablet között ha valakinek lenne valami válasza azt megköszönném nagyon.
Valamint azt szeretném megkérdezni hogy a tablet mekkora méretig növelhető azaz mekkor mikrosd megy bele? illetve hogy hány usb van rajta??? -
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #40 üzenetére
Na az nálam nem enged letőlteni valami szerver hibát ír ki!
-
Loituma69
őstag
pusihusi köszönöm. Már csak egy ilyen eredmény kellene 1016 dcc antutu!
-
Loituma69
őstag
sebesség teszt eredményt felrakhatna valaki, antutu stb. 1016 dcc és 916 dcc
-
jamez
senior tag
másik: milyen most a myaudio supportja és mi várható?
-
jamez
senior tag
ma bementem a MM-ba (árkád), hogy jól megvegyem a gépet. gondoltam előtte megnézek egyet. hát a készséges eladók nem tudták beüzemelni. viszont egy samsungot megnézhettem ami szerintük ugyanaz. csak az 7"-os és 75e
így a vásár elmaradt...
ti 3g-t hogy tudtok használni rajta. Van egy nokia c6-om amihez van adatforgalmi csomag. gondoltam azon van a Bluetooth azt összehozom a táblával és megy a netis. Ez működik? -
pusihusi
addikt
Na, leírom, hogy mit kell csinálnod.
1. Töltsd le ezt az alkalmazást, csomagold ki és indítsd el (LiveSuit.exe): [link]
Ha feljön egy ablak nyomj a No gombra.
2. Tallózd be az img kiterjesztésű fájlt (Select Img feliratú gomb)
3. Kapcsold ki a tabletet és nyomd folyamatosan a hangerő + és ne engedd el.
4. Dugd be az USB kábelt de ne az OTG feliratú portba hanem a másikba és nyomd le tízszer a bekapcsológombot
5. Ha minden rendben ment akkor felismerte a gép és a felugró ablakban meg fogja kérdezni, hogy formázod e és telepíted e a frissítést, nyomj a YES -re.
Ha elkezdődött a frissítés akkor elengedheted a hangerő + gombot.
Ha minden rendben ment akkor a program jelezni fogja neked, ezután leválaszthatod a tabletet a számítógépről és bekapcsolhatod. 4-5 percet is kell várnod a frissítés utáni első bekapcsoláskor, nem kell megijedni. Sperafico: A908-ast így kell frissíteni! -
Sperafico
aktív tag
Nekem 908A van.
Két napja behalt, nem bootol be. Csak az android felirat fut rajta és kész.
Felhivtam a Myaudiót, majd küldtek egy firmwareét hogy frissitsem.
Addig eljutok hogy szerviz módba elinditom a tabot (hangerő minusz + bekapcs gomb) de a gépem rádugás után nem ismeri fel (win7) és igy a Livesuit progi nem tudja felrakni a firmwaret.
Valakinek valami ötlet? -
pusihusi
addikt
válasz
Dawide@axele #16 üzenetére
Köszi, akkor az én tabommal van valami az akkujával, beszéltem a MyAudióval, azt mondták küldenek firmwaret, ha az sem javítja akkor küldjem el a gépet.Köszi a teszteket!
Nekem a wifi nagyon jó, próbáltam kivittem a folyósara 4 panel falon keresztül, s jó!
-
Mailbox
csendes tag
válasz
Dawide@axele #15 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ. Hasznos volt. Jók a videók. -
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #16 üzenetére
Jó a videó! A Real Racing 2 melyik verzióját használod mert nekem el vannak csúszva a felíratok a játékban!?
-
Dawide@axele
aktív tag
Az akku idő Wifi nélkül megnő pár óráraval.Majd pontosan lemérem mennyivel.De olyan 2 órával többre tippelek de lehet tévedek.Nekem 80/20-as digi netem van.Nagyon gyors vele a tab.Az előző hsz-ben írtam a wifi gyengeségéről.A video lejátszás szerintem nagyon jó.Bár nyílván magasabb felbontáson jobb lenne de szeritnem így is szépek rajta a full hd videok.Még próbálgatok rajta dolgokat csak kevés rá az időm.
jamez: Én a médimarkt-ban vettem asszem 64K mert most akciós!
-
Dawide@axele
aktív tag
Jó reggelt Mindenkinek!
A Tab wifije valóban nem túl erős.A routerrel egy szobában nincs vele gond de ha már 1 másik szobából próbálod ezt akkor a felére csökken a jel.Az usb portról való töltést még nem próbáltam.Egy feltöltéssel ha minden be van kapcsolva és folyamatosan nyomkodom olyan 7-8 órát bír ki egy feltöltéssel.A kijelzővel azt hittem gond lesz de szerintem nagyon szép képet mutat ahhoz képest hogy nem olyan nagy a felbontás.A hardvere nagyon gyors eddig még csak 1* akasztottam meg de azt is azért mert 1 játékot nem tudtam leállítani.Asus tf300t akartam venni de mikor megjelent ez a cuccos 65000 hufot spóroltam a megvételével.Midenkinek ajánlani tudom a gépet szerintem jó kis cuccos ennyi pénzért.Csináltam 2 videót róla.A minőségük nem túl jó de azért pár dolgot megnézhettek rajta.Ha szeretnétek teszek még föl full hd video lejátszást is is!http://www.youtube.com/watch?v=5WAHW7o6vEg
http://www.youtube.com/watch?v=miCQvLW7Ruk
-
jamez
senior tag
Ki merre vette a gépezetet? nekem is külső modemmel kéne, de szeretek személyesen vásárolni.
-
pusihusi
addikt
válasz
Dawide@axele #10 üzenetére
Szia akkuidő, minden tekintetben légyszíves! Készenléti állapot wifi és3G nélkül? Működés wifiről-netezés? Videólejátszás? STB. Természetesen csak amit próbáltál. Köszi és üdv. csapatban!
-
Mailbox
csendes tag
válasz
Dawide@axele #10 üzenetére
Szia Dawide@axele!
Szeretném megkérdezni, hogy milyen a készülék wifije? Több fórumban panaszkodtak a vétel erősségére.
Az usb portról lehet tölteni, vagy a hálózati töltőjével? Mennyi időt bír egy feltöltéssel?
Milyen a kijelző minősége? Hogy vagy megelégedve vele? -
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van 1 ilyen Tabom.Ha van kérdésetek szivesen válaszolok rá! -
pusihusi
addikt
Szia a Pdf-ek simán mennek. Ips tényleg jobb színekben, és betekintési szögben is jobbak. Szerintem minimum 9-est, de ha a MyAudiónál vásárolod külön mobil sticket is adnak hozzá!Telefonon keresztüli netezés, csak olyan telefon kell hozzá amelyik azt tudja! jamez:Egyelőre kizárólag gyári romok,amit a MyAudió kiad nemsokára! Szept. Okt. igérik a 4.1-et, de a 4.04 is elég jó:
-
jamez
senior tag
más. milyen frissítések várhatóak a myaudiókra? hivatalos romok felmennek rá vagy egyediek?
-
jamez
senior tag
Sziasztok!
Nézegetem én is ezeket a 8-9" tableteket. A 10 tuti nagy lenne.
Tényleg annyival jobb a panel képe az IPS-nek?
Nekem főleg pdf olvasgatásra kellene meg netezésre a mobilon bluetooth-on keresztül.
Gondolom a pdf-ek mennek rajta rendesen.
Valaki próbálta már a telefonon keresztüli netezést? Külön nem akarok előfizetést ezért és a mobilom simjét sem akarom cserélgetni ha néha kell.
Amúgy eddig a 8-asban gondolkodtam, de ha tényleg jobbak a 9-es panelek akkor még az is belefér. -
pusihusi
addikt
Szia.nekem is MyAudio Tablet Series9 908A tabletom volt. 916DCC és a 1016DCC közt csak a képernyő méret és felbontás különbözik. Én is regisztráltam az elsőt, a másodikat másik email címmel regisztráltam. Ezek szerint 2x30GB. van, de nem használom egyiket sem. Állítólag a kilences gyorsabb mert kisebb a képernyőfelbontás.Tablet Series9 916DCC 8000 mha-es az akkuja. MyAudio Tablet Series10 1016DCC 7200 mha-es az akkuja. A többit dönts el te!
-
Loituma69
őstag
Jelenleg ez a tabom van MyAudio Tablet Series9 908A, de MyAudio Tablet Series10 1016DCC vásárlását tervezem! 916 és a 1016 közt csak a képernyő méret és felbontás külömbözik? a kettő közül melyiket ajánlod és miért?
Más a 30bgtárhelyet regisztráltam a mostani tabletemre 908a, de ha eladom és veszek egy 1016-ot akkor a tárhelyet miként kapom meg ismét? -
pusihusi
addikt
Technikai specifikációk
Processzor
ockchip RK3066 2x1600Mhz Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
Rendszermemória:1GB DDR3
Operációs rendszer:Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek:
Kártya bővítő hely:MicroSD
Audio formátum:MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum:MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264, MKV
Firmwarerissíthető
Áram ellátás:Akkumulátor (8000 mAh)
Kijelző:9,7” IPS Kapacitív Multitouch
Kijelző felbontás:1024x768
Audio kimenet:3.5mm earphone Jack
Funkciók: Wif, Bluetooth, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felületSB 2.0, HDMI
MyStore » Tablet PC » Tablet Series9 916DCC (Ajándék külső 3G modemmel)
-
pusihusi
addikt
Miért van szükséged a MyAudio Tablet S9-re?
IPS kijelző:
A weboldalak és elektronikus könyveid szövegei még valóságosabban jelennek meg és tökéletesen olvashatóak. A filmek és képek szinte megelevenednek az eredeti színeket visszaadó tű éles IPS kapacitív multitouch kijelzőn.
4:3-as képarány:A 916DCC a már közkedveltnek mondható 9,7”-os 4:3-as képarányú kijelzővel rendelkezik, mely 1024x768-as felbontásra képes. Ez a kijelző fektetve is magasabb látóteret biztosít a weboldalak böngészése közben.
Kétmagos processzor:
Tapasztald meg mire képes. A legújabb 9-es tablet ereje a 2x1600MHz-es processzorban és a 4 magos GPU-ban rejlik. A Rockchip RK3066-os chipsettel nem kell határokat szabnod magadnak, bármire képes leszel.
4 magos GPU:
Szeretnél részt venni egy autós üldözésben vagy inkább akció játékot játszanál? Töltsd le a legújabb játékokat a 916DCC-re a Play áruházból és élvezd a gép gyorsaságát és a szép grafikát akár G-szenzor vezérléssel is.
8000mAh akkumulátor:Akár 8-10 órán keresztül is használhatod a tabletet megállás nélkül, legyen az egy hosszú utazás vagy egy családi mozi délután. Az energiatakarékos funkciókat kihasználva pedig, standby üzem módban napokig képes talpon maradni.
30GB ingyen:Ez a tárhely egy központi szerveren található és azzal osztod meg akivel akarod, csakis Te vagy a barátaid férnek hozzá, a tartalom jelszóval is levédhető. Ezt a tárhelyet más eszközről is elérheted, legyen az a telefonod vagy akár az asztali PC-d.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest