Új hozzászólás Aktív témák
-
Loituma69
őstag
Székesfehérvár! Ma bementem a media markt-ba és lőn csoda kapható 916DCC és 1016DCC 69900ft-ért!. Egymás mellé tettem a kettőt és próbálgattam őket! Mindkettő IPS kijelző, de mégis a 916DCC erősebb fényerő jobb mélyebb szebb színek élesebb képe van mint a 1016-nak! Úgy mentem be a boltba, hogy tuti a 1016 veszek de, de ez a képminőség külömbség elbizonytalanított, de végül mégis a 1016DCC-t vettem. Böngészés képek és filmlejátszás jobb a szélesképernyőn, szerintem még eBookot is jobb olvasni rajta! Ami gond a kütyün a jobb alsó sarokban erős a bevilágítás ha sötét a kép akkor nagyon látszik. Ez mindegyik myaudio-nál így van vagy csak én fogtam ki a hibásat? Mert akkor holnap viszem vissza 3 napon belül gond nélkül cserélik! Még a gyári alap szoftver van rajta tehát várom a frissítést nagyon!
-
Loituma69
őstag
Már itt viritok hajnalba
Sebesség lassúlástól nem félek mert nem annyival nagyobb a 10 colos felbontása egyedül a játék futtatás lehet a gond vagy nem? (a nagyobb felbontás miatt?) Szoftverfrissítés mikorra várható gondolok itt az akkumulátor töltöttség kijelzés mizériára! Mail-ra nem válaszolnak írtam vagy 5 mailt nekik. Idáig 908a használtam tv szoftver és kupon kód nem volt a dobozban mail-ra nem válaszoltak még szerencse, hogy valaki a prohardver forumon megszánt és adott kódot és Network_TV.apk elküldte. Jah és talán érdmes lenne várnom pár napot, hogy a megrendelt kütyü már a javított szoftverrel kapnám vagy nem!? Ezt mind mail-ban már kérdeztem tőlük, de xartak válaszolni! A gyártó oldalán van egy halom cég feltüntetve, ahol forgalmazzák a myaudio tabletet, de egyiknél sem lehet kapni 1016dcc és 916sdcc sem!? Akkor most mi van? (cora, tesco auchan, mediamarkt stb....) -
Loituma69
őstag
Hétfőn rendelem 1016dcc vagy 916 dcc-t addig megálmodom melyik legyen!
Volt már 10.1 tabletem és 9.7 is filmnézésre a 10.1 jobb volt, olvasni netezni és játék kompatibilitás jobb a 9.7 az 1024x768 miatt. Vagy nem!? Hangosan gondolkodom! -
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #44 üzenetére
ok köszönöm
-
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #40 üzenetére
Na az nálam nem enged letőlteni valami szerver hibát ír ki!
-
Loituma69
őstag
pusihusi köszönöm. Már csak egy ilyen eredmény kellene 1016 dcc antutu!
-
Loituma69
őstag
sebesség teszt eredményt felrakhatna valaki, antutu stb. 1016 dcc és 916 dcc
-
Loituma69
őstag
válasz
Dawide@axele #16 üzenetére
Jó a videó! A Real Racing 2 melyik verzióját használod mert nekem el vannak csúszva a felíratok a játékban!?
-
Loituma69
őstag
Jelenleg ez a tabom van MyAudio Tablet Series9 908A, de MyAudio Tablet Series10 1016DCC vásárlását tervezem! 916 és a 1016 közt csak a képernyő méret és felbontás külömbözik? a kettő közül melyiket ajánlod és miért?
Más a 30bgtárhelyet regisztráltam a mostani tabletemre 908a, de ha eladom és veszek egy 1016-ot akkor a tárhelyet miként kapom meg ismét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Apple iPad Pro 128gb 12.9" (2020) 4. gen. Cellular - Újszerű, akár beszámítással
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest