- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
barta29
csendes tag
En le sem tudom tolteni a vibert,azt irja nem tamogatott.szurke hatlaposom van.
-
barta29
csendes tag
Ja és van egy 32 gigás kártyám hozzá az szintén eladó.Esteleg ilyen árban laptopra cserélhető.
-
barta29
csendes tag
Sziasztok.Nekem van egy szürke hátlapos tabom eladó ha valakit érdekel,kettőt vettem és az eggyiket eladnám.1 hónapos kifogástalan,adok hozzá egy hdmi kábelt,és egy asztali tartót üvegből csináltattam.
-
barta29
csendes tag
válasz
specialized1 #409 üzenetére
Hello,beregisztralsz az oldalon,amit kaptap kis papirt a gepedhez,az azon levo kodokat megadod.Attol fugg mit akarsz zenet letolteni,vagy tevezni,utana a jobb felso sarokban lessz olyan hogy bekuldott kodjaim,egy hosszu szamsor,azt kell megadnod,es kesz.
-
-
barta29
csendes tag
És volt valami értelme a root-olásank,nem értek hozzá csak kérdezem,van plussz menü vagy valami beállítás?
-
barta29
csendes tag
Emberek.Megoldódott a hdmi-kábel mizéria,nem érzékelte a gépem.A lényeg 2 méternél hosszabb kábelt ne vegyetek mert nem megy át rajta a jel a tv-ig,2 méteressel tökéletes.Ja és nekem szürke hátlapos van és teljesen meg vagyok vele elégedve,az érintő képernyővel is.Egy gondom van,de azt az új frissítés talán megoldja,hogy nincs a wifi beálításnál,hogy alvó módban is maradjon bekapcsolva a wifi.De ennyi pénzért tökéletes.
-
barta29
csendes tag
Nekem 3 perc alatt lejön egy film,én mp4 be nézem rajta,az avi-nak nem jól szól a hangja,fülhalgatóval.
-
barta29
csendes tag
Nekem 2 hete van meg szurke hatlapu,de rendben van tudja amit kell,lehet hogy pont egy jot fogtam ki.De ezzel a tudassal hatso kameraval,hdmi vel,nem kapsz ilyet.Kulonben a tabok 90 szazaleka kinai.Elso tabnak megfelel.
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #197 üzenetére
Na akkor már megnyugottál? Én is keresgettem de feladtam,jó hogy megtaláltad a gmailt,már ki is tettem ikonna.Köszi
-
barta29
csendes tag
Teljesen jo ki gep vegyel nyugottan,nekm bevalt en az eggyik laptopomat cserelt le erre,mindent megtudo vele csinalni,meg torrentezni is,nem szaggat a video es a kepe is szep,de mint mindeggyiknek vannak hianyossagai,de azt gondolom a gyar frissetesekkel megoldja.Nekem szurke hatlapos van,de van amibe a feher jobb.
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #198 üzenetére
Akkor ez nem jó hír bíztam benne hogy a hdmi menüt elő tudom csalni,mindeggy Köszönöm.BUÉK!
-
barta29
csendes tag
Szia olvastam hogy te megcsináltad az újratelepítést?amit dancsuri írt.én is próbálkozok de nekem mindíg a belső memóriáról bootol,átkell valamit állítani,az mit jelent hogy a kártya gyökerébe másold ,üres káryára mappa nélkűl?és onnan másoljam a gép memojába,mm localba?segítessz köszi
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #192 üzenetére
Szia nekem olyan mint a tieden ahogy fentebb irtad,csak a play aruhaz van kint,meg a gmailt is en toltottem le,es nem is tudom kitenni ikonnak,megnyitni sem tudom csak ha kapok emailt.Erdekes gepek ezek.
-
barta29
csendes tag
Valaki azt irta fentebb,hogy a4.0.4 es androidon lessz olyan wifi beallitas hogy ne kapcsolja ki alvomodban a gep.Tieden van? Az jo lenne mer ha valamit toltok megszakad a wifi mikor kikapcsol a kepernyo,es max 30 percre lehet allitani.
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #168 üzenetére
Megprobalom megosztani.
-
barta29
csendes tag
válasz
andras_koczi #166 üzenetére
Hihetetlen hogy nincs ket egyforma gep,az enyem nem tudja, wifi beallitasnal hogy ne kapcsoljon ki ha a kijelzo kikapcsol,alvo mod ha jol tudom,elvileg a 4.0.4 mar tudja,a a kulso bluetoothot latja a feher hatlapos?az enyem nem,szerdan hivom a szervizet.A szurkere nem tudom felrakni a 4.0.4 -et?
-
barta29
csendes tag
-
barta29
csendes tag
Sziasztok,nekem is van egy szürke hátlapos 1008b-m.1 hetes nekem nagyon bevált,bár van egy két idegesítő dolga.PL a kűlső bluetooth-ot nem látja,másnak sem?.Akkor ,vettem hozzá hdmi kábelt de azt sem érzékeli hiába dugom tv-re,és az is durva hogy mikor kikapcsol a kepernyővédő kikapcsol a wifi is,ez nagyon idegesít,már mindennel próbálkoztam.Nektek is meg vannak ezek a gondok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest