Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel #4248 üzenetére
Reszemrol amen
en proba kepp a real racing 3 toltam rajta,ment gond
nelkul ,de toroltem mert a jatekok nem jonnek be ,az autosok tapizva meg még annyira sem. Mondjuk nalam nincs ideje egy hetet allni keszenletben ,8-9 ora olvasas ,netezes utan ugrik a toltore ,de en surubben is hasznalom mint te. Nalam napi 4.5 ora net also hangon. Megirom majd a skypeon mikor lesz jo a het vegen ,mert valamelyik nap jonnek megin baba nezobe. Meg nekem hoznak egy laptopot hogy gatyaba razzam.Bb68
Koszi a megtisztelo cimet,mi csak az elsok kozt vettuk igy hamar jottekma hibakmis elo fele,en meg aktivan hasznalom a tabot,ugy hogy nalam hamarabbnis jott az akksi gond. Kar amugy ezert a tabert ,egy jol megirt droiddal,jo akksival es kozepesen jo wifivel utos lenne meg most is,de kinaban erre sajna nem torekednek. Ami merteben lehet hogy jo lenne neked a samu 7.7 colosa ,igaz nem egy mai gyerek de az xda-s sracok is mogotte vannak,ugy hogy ha nem is hivatalos de tamogatott tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DeepCool CC560 Black V2 garis+ ajándék DeepCool CPU Water Cooler - MYSTIQUE 240 hütö
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest