Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fritz Teufel #3583 üzenetére
Ezek szerint nem egyforma gyári védőfóliával a kijelzőn szállítják a tabokat, mert én is a gyári védőfóliát hagytam rajta (annyi módosítással, hogy a bal alsó sarokban lévő letépőfület levágtam róla, mert az túlnyúlt a kereten). Nagyon szépen rakták fel a gyárban (a kijelző keretétől hajszálpontosan 0,5 mm-re van mindenhol a széle, tökéletesen illeszkedik a kijelző üvegére, nem válik fel, nem légbuborékos, egyáltalán nem vastag, az érintést egyáltalán nem zavarja. Természetesen gyakorlott szem látja, hogy rajta van, de ez ebben az esetben előny, ugyanis ez a gyári védőfólia egy picit mattabb, mint a kijelző üvege.
-
orientbio
csendes tag
válasz
Fritz Teufel #3583 üzenetére
Engem nem zavar a merevebbsége (nem érzékelem). Véd az a lényeg. Sokszor a rendes védőfóliát sem sikerül bubi mentesen rárakni. Amíg bírja nem adok 1500-at újért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest