Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVzse
csendes tag
Üdv. Mindenkinek!
Új vagyok itt.
Karácsonyra gyerekek kaptak egy -egy 708R -es tipust, ebből az egyik tönkre ment, hosszadalmas szervíz procedúra után most levásároltam, ráfizetéssel egy 808dcc-re.Itt kezdődnek a gondjaim... én ritkán használtom, de akkor átalában egy Canon EOS fényképező gépen DSLR contoller appal, monitornak, 708-on működött, (sőtt minden eddigi nálam előforduló androidon, telefonon stb. , valószínűleg nem az alkalmazással van a gond) ezen viszont nem ismeri fel a kapcsolatot!
Holot az OTG mód működik egér, külső vinyó stb.Frissítettem a honlapjukról a 4.0.4-re, de így sem lett jó.
Kérdésem, ha felrakom ezt az ide belinkelt:
"60.M6_E8HD-T3_gadmei_64pin_516MHZ_9662_20121128"
romot van esélyem arra, hogy ezzel működni fog? Egyáltalán ez jó verzió frissíteni (dátumot néztem, ez a legújabb)?
Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata, mit- hogyan- kell meg buherálni rajta?
Segítséget köszönöm!Átkerestettem ezt a fórumot DSLR-re, nem volt találat...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Proxmox VE
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Horgász topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest