Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Raspberry Pi
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Látom skacok, hogy az értelmező olvasás nem nagyon megy. Semmi baj, ez elterjedt jelenség manapság... segítek:
"Egyet fontos tudni, olcsóbb nem lehet a cseredeszka mint az előző, mert különbséget nem fizethetnek vissza!"
Ez a mondatom körülbelül annyit jelent, hogy a példa kedvéért MyAudió-féle palatáblát 45.000Huf-ért vetted, és egy 30.000 ropis vágódeszkát veszel helyette, akkor a 15.000 Huf-os értékkülönbözetet nem kell kifizetni. Nem is fogják... Visszakapod a 45.000 Huf-ot esetleg utalványt és vagy annyiért veszel valamit, vagy adsz még hozzá, vagy buksz rajta. Egyébként én az összeget kaptam vissza az EE-től és náluk vettem a jóságot ráfizetéssel.
Üdv, Dec
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest