Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Látom skacok, hogy az értelmező olvasás nem nagyon megy. Semmi baj, ez elterjedt jelenség manapság... segítek:
"Egyet fontos tudni, olcsóbb nem lehet a cseredeszka mint az előző, mert különbséget nem fizethetnek vissza!"
Ez a mondatom körülbelül annyit jelent, hogy a példa kedvéért MyAudió-féle palatáblát 45.000Huf-ért vetted, és egy 30.000 ropis vágódeszkát veszel helyette, akkor a 15.000 Huf-os értékkülönbözetet nem kell kifizetni. Nem is fogják... Visszakapod a 45.000 Huf-ot esetleg utalványt és vagy annyiért veszel valamit, vagy adsz még hozzá, vagy buksz rajta. Egyébként én az összeget kaptam vissza az EE-től és náluk vettem a jóságot ráfizetéssel.
Üdv, Dec
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest