Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Nem is csereutalványt kaptam, hanem készpénzt. Ráadásul nekem már a harmadik kör lett volna, ami már igencsak aggályos. Azért szart mégsem sózhatnak az emberre a végtelenségig. Ott a rengeteg precedens továbbá, hogy a pénz visszaadták vagy csereutalványt mert a javítás is bizonytalan, hiszem ugyan az a szar lesz beletéve, ami csak ima mellett éri meg a 2. életévét.
A levásárlást meg félreérted szerintem és talán sokan mások is: a levásárlás a te vagyis a vevő érdekében tilos, hogy ne tudjanak megkötni hátrányodra. Mivel a törvény neked kedvez, így az, hogy ők a pénzt visszaadják, cserébe te náluk vásárolsz (ne adj Isten drágábban másik készüléket) azzal mindenki jól jár. Természetesen a MyAudio-t kivéve. Ha valaki náluk vásárolt, volt rá példa, hogy elengedték az illetőt a pénzzel. Nyilván, itt a cég jó hírének megőrzése érdekében tettek így.
Szóval, pénz vissza és mehet a "levásárlás" valami igazi tabletre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő