Hirdetés
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Az, és ráadásul előjött egy kis gixer a szállítással kapcsolatban is, ezt is tisztázni akartam, pontosabban szállítási módot változtatni, írtam is emailt de még semmi választ nem kaptam pedig ezt beszéltük meg telefonon. Szóval nekem nem sok szerencsém van eddig a cég ügyfélszolgálatával

-
stefyY
őstag
( duplikál a bácsi. )
...elmentem a Mamuttba, megnyomkorásztam. ( rögtön háttérfolyamatok ki, 2d-s gyorsítás bekapcs, ilyenek.
) Elég jónak tűnik így 3 perc tapasztalattal, csak a kiállított példány egy helyen hibádzott...meg is kérdeztem az ottani srácot, hogy ezmiez?
A tablet belső tárhelye az 1 gb-t sem érte el, ez kissé érdekes...valaki vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) Elég jónak tűnik így 3 perc tapasztalattal, csak a kiállított példány egy helyen hibádzott...meg is kérdeztem az ottani srácot, hogy ezmiez?
A tablet belső tárhelye az 1 gb-t sem érte el, ez kissé érdekes...valaki vélemény?