Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most kiprobaltam a sajatom az indexel semmi gond,igaz a dolphin bongeszot hasznalom,a rajta levo launcher tenyleg egy picit darabos,de azt erdemes lecserelni a nova prime-ra az egesz mas elmenyhez juttat e teren ..Bongeszoben ami meg jo az a maxthon browser hd,gyors is es szinte mindent visz,egyedul ami az osszes bongeszomet megakasztja az az extrem digital weboldala....
-
Balázs1621
senior tag
Pedig a wifi elég fontos tényező egy ilyen eszköznél, legalábbis én így gondolom. De ha tudja az Xperia Minim szintjét, az már kielégítő, persze egy tablettől többet várna az ember, valahol a notebook és telefonok közé tenném a wifi érzékenységét. (esetleg akinek van a közelében Mini ki is próbálhatná, így lenne viszonyítási alapom).
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- MIUI / HyperOS topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szombaton rendeltem a weboldalról, ma beszéltem a sráccal.