- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar ez nem a szakteruletem , de olvastam boven rola hogy , le merjem irni , hogy egy rossz rom , amiben nem megfelelo a touch panel fw-je galyra tegye a panelt ,ellenben olyanrol nem olvastam, hogy egy elcseszett touchpanel egy rendes rom felrakasaval helyre jott volna. Persze egy szervizben helyre hozhato. Sajna a hw elemeknek sajat firmwarejuk van, es egy sw frissitessel felul irodhat, ha meg mas verzioju az uj fw az adott hw elemre, akkor nem mindig van lehetoseg a downgradere.
Igy jartam en is , telefon touchpanel , betort , csere egy oem gyartoera, aztan ahogy jott a rendszer frissitese be is halt . Emiatt vehettem ujjat de ekkor mar gyarit vettem.Ui .: hw elem fw iras, javitas ugyben azert kerdezd meg cappa-t, kelzsoca-t,tjb-t , ok nagy guruk...
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi