Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Hali! Na lehet én vagyok az első, de nekem nem voltak hajlandók visszaadni a pénzem. Másfél hónapig volt bent a szervizbe a tab az akksipuffadásos típushibájával. Azt mondták vagy kivárom míg kapok egy ilyen 808-ast (ami x hónap mire beszerzik) vagy kapok egy new line x2-t helyette cserekészülékként.
Végül csak a new line lett a választás. Van egy erős érzésem, hogy át lettem verve jóval gyengébb hardver stb, de a garit resetelik, szóval max elvagyok még egy fél évig egy másik myaudiós vágódeszkával míg ennek is meg nem murdál valamilye... Csak az akksi ne a kezemben robbanjon fel
Annyira nem lételemem a tablet de jó ha van és már hiányzik. Egyébként még nem kaptam meg az új küttyöt
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest