Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAID
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Hali! Na lehet én vagyok az első, de nekem nem voltak hajlandók visszaadni a pénzem. Másfél hónapig volt bent a szervizbe a tab az akksipuffadásos típushibájával. Azt mondták vagy kivárom míg kapok egy ilyen 808-ast (ami x hónap mire beszerzik) vagy kapok egy new line x2-t helyette cserekészülékként.

Végül csak a new line lett a választás. Van egy erős érzésem, hogy át lettem verve jóval gyengébb hardver stb, de a garit resetelik, szóval max elvagyok még egy fél évig egy másik myaudiós vágódeszkával míg ennek is meg nem murdál valamilye... Csak az akksi ne a kezemben robbanjon fel
Annyira nem lételemem a tablet de jó ha van és már hiányzik. Egyébként még nem kaptam meg az új küttyöt
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- iPad Air 5 256GB M1 Cellular Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4517
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Annyira nem lételemem a tablet de jó ha van és már hiányzik. Egyébként még nem kaptam meg az új küttyöt