- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- TCL LCD és LED TV-k
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodazo
tag
válasz
playa123 #4703 üzenetére
Akkor én egész jól jártam. Bár én az E-digtálnál vásároltam és teljesen korrektül jártak el. Mikor bevittem akkor azt mondták, hogy egy hónap a javítás. Leadás után 3 héttel bementem érdeklődni, akkor mondták, hogy várjak még egy kicsit. Majd miután letelt az egy hónap újra bementem és érdeklődtem újra, majd kedvesen megbeszéltük, hogy nekem a készülékre szükségem van és oldjuk meg valahogy. Ez után felhívták a saját szervizüket és visszaadták a pénzt. Bár én rögtön ott helyében cseréltem egy másik márkára rá fizetéssel, de olyan rendesek voltak, hogy még adtak hozzá egy 5000 ft és kupont is az új készülékhez. Szerintem ez a teljesen korrekt hozzá állás ahol a vevő az első és nem a gyártó.
Gondolom, majd ezek után ők behajtják a gyártón, de engem meg kíméltek sok felesleges idegeskedéstől
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest