Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Dell notebook topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szevasztok!
Először írok és egyben segítséget is kérek. Az igazság az hogy még soha nem volt számító gépem. 5.x környéken ez talán nem nagy csoda. Pár hete hozzá jutottam egy MyAudio Series 8 808 DCC táblagéphez, elolvastam a hozzaszólásokat megnéztem a videokat, és rájöttem mennyire nem értek hozzá. Tudnátok olyan könyvet ajánlani amiből az alapokat ellehet sajátítani. Nagyapám ugyanis-(bölcs székely ember volt)azt mondta ha valamit nem tudsz keresd meg egy könyvben, nálad okosabb emberek már biztosan leírták. Továbbá hol lehet képernyő védő fóliát beszerezni, a gyári ugyanis kettő nap alatt jött le.
Köszönöm ha segíteni tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest