Legfrissebb anyagok
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
Szevasztok!
Először írok és egyben segítséget is kérek. Az igazság az hogy még soha nem volt számító gépem. 5.x környéken ez talán nem nagy csoda. Pár hete hozzá jutottam egy MyAudio Series 8 808 DCC táblagéphez, elolvastam a hozzaszólásokat megnéztem a videokat, és rájöttem mennyire nem értek hozzá. Tudnátok olyan könyvet ajánlani amiből az alapokat ellehet sajátítani. Nagyapám ugyanis-(bölcs székely ember volt)azt mondta ha valamit nem tudsz keresd meg egy könyvben, nálad okosabb emberek már biztosan leírták. Továbbá hol lehet képernyő védő fóliát beszerezni, a gyári ugyanis kettő nap alatt jött le.
Köszönöm ha segíteni tudtok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest