Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
benyod
csendes tag
Hali! Kb 1 órája olvasgatok vissza a több ezer bejegyzésben és így döntöttem inkább megkérdezem. Volt rá példa, hogy másoknak is beragadt 100%nál az akku kijelzés (ezt olvastam is) , de hogy mit csináltak ezzel a problémával azt már nem leltem meg. Ha valaki rendelkezik a tudással lécci írja meg, nem nagyon akarom szervizbe vinni mert akkor több hétig nem látom és ez nem megengedett (csak nagyon végső esetben)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad Air - 16 GB
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest