Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TA68
őstag
Én december elején akartam a Samsung S5230 helyett valamilyen okos telefont venni, mert kellett volna már nagyon a wifi. Aztán elgondolkoztam rajta, hogy egy 3,5 "-os kijelzőn nem nagy élmény netezni. Ekkor kerültek képbe a 7 " -os tabletek. Nem akartam nagyobbat venni, mert a hordozhatóság volt a fő szempont. A MM-ban megláttam a 708dcc "kici occo kínai tabletet" 2 magos procival, 1giga rammal 28ezerért. Na, mondom te velem jössz.....Bár nagyon sok rosszat írnak a Myaudio tabletekről, de nekem eddig még semmi bajom nem volt vele.
-
TA68
őstag
A wifi probléma sok tabletet érint, típustól függetlenül. [Nexus 7 wifi eldobás]
-
v_atis
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő