- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Kilmister
tag
Ezért nem értem....csak fikáznak mindent,ahelyett,hogy elfogadnák,ez egy ilyen dolog.Minden más márka is lehet hibás,kis vagy nagy hibaszázalékkal....akinek nem kell,nem tetszik,ne vegye meg.
Ilyen egyszerű ez szerintem.
Nem azt mondom,ki lehet fogni,hogy beszarik,de hogy a -haver vett,beszart,annak tesójának a szomszédja is mondta hogy nem jó,akkor én se veszek- embereket meg soron kívül tisztelem......K.
-
v_atis
tag
kezdetben én is úgy gondoltam hogy valami olcsóbbat szeretnék. 1 giga ram volt az elvárás az hogy hány magos a proci nem igazán foglalkoztatott. net, word, meg egy angol nyelvtan program ami egy másik ok volt hogy tablet kell minden tableten elfut. olvasgattam illetve ismerősök között nézegettem kinek mi van egyesek ipaddal rohangálnak mások galaxy tabbal úgy gondoltam nekem ilyen drága nem kell. neten nézelődve végül myaudiora esett a választás. aztán jött a fent említett probléma. arra se idő se kedvem hogy két naponta kipróbálgassak valami olcsóbb gépet jó-e vagy sem majd vissza aztán cser így lett végül a nexus 7. lett rá biztosítás +3 év a gyári kettő mellé ha olyan szerencsétlen lennék hogy elejtem és tönkremegy sincs probléma. sokat hezitáltam viszont mivel nem fél évente cserélem az ilyen dolgaimat úgy gondolom ez így megérte.
-
v_atis
tag
gépen keresztül nekem nem mindig jön át az irónia. szóval nem tudom ez most az vagy sem.
a lényeg egy részről azért kellett nekem mert a telefonon (xperia ray) netezésre nem a legjobb. viszont másik telefont meg nem akarok mert minden más téren meg elégedett vagyok vele. egyetemen van wifi akkor minek is fizetnék mobilnetért. ha meg már van egy tabletem akkor tudjam már mindenhol használni ahol van wifi. egyetemen meg elég sokat vagyok... mert ha még mondjuk egy mekis hálózatra nem csatlakozik na bumm ott 1-2 havonta egyszer fordulok meg.
-
cjvt3o
aktív tag
Technikailag az eszköz megvételével rosszindulatú programokat használhatunk, így már veszélyes is.
Másodpediglen a user space feletti uralom átvételéhez nincs szükség root jogra, mivel az a virtuális gépen belül van, elég ha user joga meg van a Sátánnak, és már oda is a magánszférád. Igazából ez jóval komolyabb kárt jelenthet a usernek, mint az, hogy mondjuk a linux kernelbe valami belebarmol (max újra rakod a gépedet).
Harmadíziglen érdemes megválogatni, kinek-minek adunk root jogot.
A fentiek mérlegelésével ki-ki eldönti, hogy rootol vagy sem.
-
cjvt3o
aktív tag
Ez nehéz kérdés.
F-Secure-t fenntartások nélkül nem javaslom (legalábbis nálam egyelőre vannak vele problémák).
Én egyidőben Lookout-ot használtam, kényelmi és ár/teljesítmény-beli okokból (jelenleg F-Secure-t használok - tesztelés / munka miatt).
Igazából azt javasolnám, hogy keress utána a neten összehasonlító teszteknek, ugyanakkor ne csak a riasztások pontosságát és alaposságát nézd meg, hanem az erőforrás használati adatokat is (valamint nem utolsó sorban az árakat).
-
cjvt3o
aktív tag
Technikailag hívjuk inkább védelmi rendszereknek.
És igen. Ismeretlen személyek ismeretlen alkalmazásait teszed fel, amelyek akarva-akaratlan végrehajthatnak szabálytalan vagy ártalmas műveleteket. Adott esetben rootolva használod a telefont, ezáltal engedélyezve egyes virtuális gépben futó alkalmazásoknak, hogy OS szinten, rendszergazdai joggal hajtson végre műveleteket.
Ilyen esetben nem árt a paranoia.
Egyébként ha esetleg rájössz, hogy a 708DCC-t hogy lehet rootolni, illetve recovery-t elérni, bootloadert feloldani, stb, engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest