Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goger83
csendes tag
válasz
sanhose
üzenetére
nah az volt a gond hogy ugye eldobálta a netet azzal hogy avoided poor connection... egy kalap alá veszi azt is ha a dhcp szerver nem osztja ki neki rendesen a az ip címet ezért nem is csatlakozik...
fix ip megadásával végre mostmár működőképes, neked meg nagy köszönet az ötletért mivel már mindenre gondoltam de erre nem, hogy én adjak neki külön ip címetszóval ha valakinek azt írja a wifi csatlakozásnál ,hogy: került rossz minőségű internet
akkor az alábbi megoldás is lehetséges, ha ismert az internethet az átjáró meg az,hogy milyen ip címtartományt oszt ki akkor manuálisan kell megadni -
goger83
csendes tag
válasz
sanhose
üzenetére
az a baj h úgyse lehet mert nincs mac adress, én ilyet nem is láttam még de hiába felcsatlakozik egy másik routerhez /amihez meg nincs hozzáférésem / és net is van akkorse mutatja a wifi tulajdonságoknál , mac címre egyszerűen azt írja, hogy nem érhető el ..l akkor hogy kommunikál a routerrel?
vicces ócó tablet...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
vicces ócó tablet...