- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.mini
aktív tag
Nem tudom, miért, de most valamiért fel ismerte a gép a tabletet. Elkezdtem frissíteni, és most ment minden mint a karikacsapás. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
Gemein
csendes tag
Sziasztok! Hétvégén vettem egy 708K-t, de sajnos semmilyen infót nem találtam róla interneten. A kézikönyve 708W-t mutat, ami szerintem igaz is. Van valami ötlet hogy hogy lehetne kideríteni hogy ez most akkor tényleg 708w-e? Másik hogy van rá valami gyorsabb rom? A rom csere akkor tényleg gari vesztést okoz vagy még vissza lehet rá tenni a régit és így nem lenne baj belőle? Köszi előre is a válaszokat!
-
Nesti
tag
De a 708w és a 708R/M ugyanaz nem...?:-)
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
P.mini
aktív tag
Hali ismét!
Tudtok nekem mondani egy one-click root programot? Már megint nem ismeri fel a gép a tabletet....
Vagy valami olyat, amihez nem kell gép? -
Nesti
tag
Sziasztok, azzal a problémával írok , hogy a Myaudio Series 7 708R/M tabletem egyszerűen nem hajlandó lejátszani "Online filmeket" mindig azt kéri a videó, hogy fríssitsem a "Vlc" valamit de közben nekem csak adobe flash player van abból is a legfrissebb...de az a vlc valamit letöltöm az csak egy file ami nem nyitható meg....és nem tudom mit kéne tennem....
előre is köszönöm a válaszokat..:-)
Ha az Élet citrommal kínál, kérj hozzá Tequilát!!! Next-Gen konzol?...Meg kell venni!!! Samsung Galaxy A5. :) :P
-
Nesti
tag
Stream..... gyári media player :-)
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
Sziasztok!
Segítséget kértek tőlem egy 7" kínai tablet vásárlásához, min. ICS. Viszont keresgélés közben ráakadtam a 708R 8GB-re.
Igyének: lehető legjobb wifi modullal (kétlem, hogy ebben az lenne). Kamerák nem szükségesek, kijelző mindegy milyen. Rendszer nem lesz buherálva. BT nem hátrány, de nem feltétel. Működjön és ne fagyjon, -csináljon hülyeségeket. Gmail fiók lesz használva róla, webes (!) felületről.Esetleg az járható út, hogy ha a beépített wifi modul mégsem jó, akkor OTG kábellal egy usb wifi adaptert használjon? (driver probléma?)
Ez a külső wifi modul kérdés nagyon érdekel, mert egy csapásra eloszlatná az egyik kételyemet.Árban nagyon jó lenne, szinte azonnal itt van és meg tudnám győzni a leendő tulajt a garancia kontra kínai tablet ügyben. Egyedül a wifi és a gép stabilitása aggaszt egy kissé.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
jFox
addikt
Nem valami ilyesmiről van szó?
albinolynx: pár nap múlva fogok tudni mondnani valamit a külső USB wifi lehetőségről. Egyik barátom pont ezzel kísérletezik,, igaz egy brand nélküli kínai tableten, de ha ott összejön, akkor itt is összejöhet.
Nekem az a tippem, hogy ha ugyanolyan chip van az USB wifiben, mint a tabletban akkor összejöhet a dolog.[ Szerkesztve ]
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
albinolynx
őstag
Letettem róla, mert találtam infókat. Viszont valami zseb wifi eszköz csak van, amire antenna köthető, ha nagyon muszáj.
Így inkább már a felhasználói szintű tapasztalatok érdekelnének. Bár szerintem ebben az esetben ez sem lehet gond (nincs játék, build.prop hack, stb).
-
Nesti
tag
köszi sikerült, ma meggondolta magát érdekes ez az android....
-
anniediamond
csendes tag
HELP!!! PROFIK SEGÍTSENEK!!!
S.O.S.!!!Éppen az utolsó pillanatban a Myaudio708DCC vásárlása előtt került kettőnk közé valami. Légyszi, nézzétek meg...
Az illető neve: Navon Raptor 8
Paraméterei: 8", 1024 x 768 pixel, Gorilla Glass, Rockchip RK3066, 1600 Mhz, 2 mag, Mali-400MP, RAM 1GB, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Akkumlátor 6000 mAh
Engem az akkumlátor fogott meg leginkább, meg az ára.HOZZÁÉRTŐK NÉZZÉK MEG! a NAVON, mint márka, mennyire megbízható? Azt tudom, hogy gps-eket forgalmaznak, meg hogy a platinum 10 elég jónak számít, de erről sehol semmit nem lehet olvasni...
Segítsetek, minden jellegű infót elfogadok, csak ííírjatok!!!!!!!!!!!!
-
P.mini
aktív tag
válasz anniediamond #970 üzenetére
Profi ugyan nem vagyok, de a személyes tapasztalatom az, hogy olyan terméket, amiről nincs infó, nem vennék. Én várnék egy kicsit, olyantól kérnék véleményt, akinek van ilyen tabletje. Persze az is lehet, hogy jól jársz, az is lehet, hogy megszívod. A specifikáció alapján megéri, de hogy mennyire jó, azt már itt nem fogja senki megmondani neked, csak az, aki próbálta már. Ne csak a márkát nézd, van olyan, hogy ugyan az a márka, de a széria más, az egyik nagyon jó, a másik csak a kukába való.
Tehát én vagy várnék, vagy a DCC-t venném. -
this is life
Ármester
válasz anniediamond #972 üzenetére
Legyel turelmes es probalj infot gyujteni , amugy a nagy markakat leszamitva a hazai tablet kinalat mind valamelyik kinai oem gyarto brandelt muve... De ennek ellenere hogy mind kinabol jon,meg kell valogatni mit vesz az ember. Vannak gondokkal kuzdo tabok ,brandek es vannak olyanok amik kevesebb osz hajszalat okoznak a felhasznaloknak. A nevesitett kinai daraboknal se nagyon lehet egy egy nevre megeskudni, hogy az a tutti vagy epp azt kell jo meszire elkerulni. Emiatt is intenelek turelemre.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
üszök
őstag
válasz anniediamond #970 üzenetére
Tedd fel a nettáblák, tabletek android op rendszerrel című topikban,ott napi szinten ezzel foglalkoznak. (Mobilról nem tudom linkekni bocsi)
[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
this is life
Ármester
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
thecarver
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vettem egy tabletet, a neve Navroad Nexo. Túl sok mindent nem találtam róla az interneten (itt a fórumon se), csak annyit, hogy lengyel gyártmány. Tökéletesen működik, azonban sajnos mostanában elég sokat fagyogat, általában netezés közben, pedig a háttérben semmi különösebb futó alkalmazás nem megy. Viszont van rajta már pár játék az igaz.
Itt van a termék részletes leírása:
Processzor: Rockchip RK3066 Dual-Core, 2x1,5GHz
Memória: 1GB DDR3
Flash memória: 16 GB
Memóriabővítés kártyaolvasó: microSD / SDHC 32 GB-ig
Operációs rendszer: Android OS 4.1.1 Jelly Bean (Rootolt)
Feloldott operációs rendszer: igen
Akkumulátor: Beépített Li-Polymer, 4100mAh
Kijelző: Kapacitív 7" IPS üveg, multi-touch
1280 x 800 felbontás, szuper HD
Csatlakozok: MicroUSB Host / OTG, miniHDMI, microSD,
3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
Hangszóró: beépített
Bluetooth: Igen, 4.0
WiFi: 802.11 b / g / n
Egyéb: 2-megapixeles kamera, 0,3 megapixel, gyorsulásmérő, a hozzáférést az Android Market, alumínium ház
Méretek(mm): 197 x 123 x 9,6
Súly(g): 312
Támogatott videó formátumok: 1080p Full HD
Támogatott audio formátumok: MP3, WMA
Támogatott képformátumok: JPG, BMP, GIF, PNG
2 év gyári garancia.
Kérdésem a következő. Szerintetek van ehhez a tablethez kompatibilis főzött rom, vagy kernel, amivel meg tudnám növelni a teljesítményét, esetleg tuningolni a processzort? Gyári firmware frissítés még nincs hozzá, de szerintem nem is igen lesz.Egy másik topicban azt az információt kaptam, hogy ez szinte egy az egyben egy Myaudio 708AG, így gondoltam, itt is felteszem a kérdést, mivel külön témát nem találtam.
-
jFox
addikt
válasz thecarver #976 üzenetére
Ránézésre ez tényleg a 708AG. Meg a specifikáció alapján is. A 3G modemet leszámítva, de lehet hogy csak elkerülte a figyelmemet.
Ha bátor vagy rápróbálhatod a MyAudiós rom-ot, de inkább próbálkozz a garanciális szervízzel!--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
albinolynx
őstag
Sim kártya hiányában honnan lehet eldönteni, hogy adott stick (usb modem) jó lesz-e a tablethez?
Esetleg van mód kibővíteni a támogatott modemek listáját?
Ami nem működik, az driver hiba miatt nem működhet?Tablet Series7 708R 8GB-hez lesz egy huawei E173 modem. Persze pont nem szerepel a kompatibilitási listán...
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
help: nekem series 7 708/r em van... és kéne egy szilikon tok vagy hasnlo tudtpok ilyet mert csak klavisat találtam de az fölösleges lenne
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
üszök
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz DarkSmile #983 üzenetére
nekem olyan tok kell amit nem kell leveni az első need for speed most wantednél mert le esne a döntögetéstől szilikon tokrol ne is álmodjak?
öszük: ebből is ki kéne szedni látot valaki a samsung tokokbol olyat aminek a fedelét lehajtotad és meg lehetet rajta támasztani? hasonlo kéne
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
bocsi elirtam a nevet csak lassan oszt kirándulás és arra szavaztam , hogy végig kockulom
és kéne valami tok , hogy mégse legyen pucérThe Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #978 üzenetére
Megvan a tablet. Tehát huawei E173 usb modem. OTG-re kötve 3-5s időközönként 2x villan a zöld led.
Könyv szerint a 3s időközönként 2x villanó zöld led azt jelenti, hogy csatlakoztatva van a pc-hez (esetemben tablet).
Mivel telenoros a modem, így bele kell raknom egy telenoros kártyát pin kód kérés nélkül és működnie kell az internetnek (persze internet csomag megrendelve)?Vodafone ZTE K3772-Z nem ad életjelet sem. Gondolom ez totál bukó...
-
Micsurin
nagyúr
oldal nyilás és kamera lényegtelen ha nem lesz rá nagyon nagy akkor ilyet veszek... köszönöm a segitséget
-
jFox
addikt
-
jFox
addikt
válasz thecarver #979 üzenetére
Most néztem ennek a Navroad Nexo-nak a honlapját. Ott van a 708AG is mint Nexo 3G.
És egész friss FW van hozzá. 2013.03.26. Frissebb mint a MyAudio-s.
Lehet, hogy rá próbálom a 708AG-re ha lesz egy kis időm.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
thecarver
csendes tag
Rendben, nagyon szépen köszi, kíváncsi vagyok az eredményre. Ami még feltűnt nekem amúgy, hogy a két táblának az a háromszög alakú HOME gombja teljesen egyforma. Szóval ez is lehet valamiféle bizonyíték. Egyébként ha feltenném rá a 708AG firmware-jét, és teszem azt nem lenne kompatibilis, tehát nem működne megfelelően (vagy egyáltalán nem), utána vissza lehet rá rakni mindezektől függetlenül a gyári romot?
-
jFox
addikt
válasz thecarver #992 üzenetére
Ez egy jó kérdés. Ez miatt izgulok én is, de bátraké a szerencse. Amúgy van más bizonyíték is, nem csak a gomb. Ha megnézed a két tab specifikációját akkor látod, hogy teljesen ugyanaz. RockChip 3066 SOC, 1Gb DDR3, IPS 1280x800 képernyő. Tehát valószínű, hogy a China ILIFE-tól brand-eli a lengyel cég is.
Kár, hogy a gyártó nem ad ki hivatalos frissítéseket.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz thecarver #992 üzenetére
Elvileg visszateheto az eredeti rom,ovatossagra csak az adhat okot ha valamelyik hw eleme nem ugyan az a 2 tabnak, akkor a masik firmwareje beleirhat az egyes hw elemek epromjaba, es emiatt teglava valhat a keszulek. De ha minden egyezik pl touchpanel,wifi, hdmi adapter tipusa akkor ez a gond nem all fent, a hozzaertok szerint a nem megfelelo firware altal okozott kar is kijavithato egy teljes ujra flashelessel...de valami specibb szoftver kelhet hozza, nem csak a sima frissito, igaz erre csak akkor van szukseg ha nagy kart okoz a nem megfelelo fw. A vegere tomoren a lenyeg annyi ha hardveresen teljesen,egyeznek akkor nem lesz gond...
-
albinolynx
őstag
Mivel tudom egész pontosan kideríteni, hogy melyik 708-as tablettel van dolgom, illetve az egyéb specifikációit? Valami diagnosztikai programra gondolok...
-
this is life
Ármester
válasz albinolynx #995 üzenetére
Ugy tudod leellenorizni ,hogy meg kell szerezni min ket frissito filet,kibontani es a buildprop filet osszehasonlitani,ha egyezes van akkor mehet az update...
-
albinolynx
őstag
válasz this is life #996 üzenetére
Melyik mindkét frissítő fájlt? Kicsit zavaros a dolog...
-
this is life
Ármester
válasz albinolynx #997 üzenetére
A lengyel tablet img,vagy zippbe csomagolt jb frissito filet, es a myaudio romjat kibontani a sys/bin mappaban megkeresni a buildprop filet es alaposan atnezni,mert ott kernel verzio,gyarto , egyes hw komponensek le vannak irva , ha ott nagy az egyezes mehet a frissites. Ha meg bevallalos az ember nem nez semmit csak felteszi az egyik romjat a masikra es bizakodik, ha leomlik akkor gyarival reflash, ha azutan se kelne eletre vissza a boltba azzal a cimszoval hogy egy visszaallitas utan meghalt. De ez a vegso megoldas az inkorrektseg hatarat surolja. Meg egy modon lehetne infot kinyerni ,akinek myaudio 708ag van tolja fel a buildpropot ,es akinek a lengyel brand az is es ugy lehet ossze hasonlitani az egyezeseket vagy kulombsegeket...
-
jFox
addikt
válasz this is life #998 üzenetére
A lengyel oldalon ki van írva a kernel verzió, meg a build. És meglehetõsen nagy a hasonlóság. Ezért bizakodom én is.
-
albinolynx
őstag
válasz this is life #998 üzenetére
Értelek már, csak engem más érdekelt. (:
Nem szeretném piszkálni a gyári állapotot, egyszerűen arra lennék kíváncsi, hogy pontosan melyik verziót kaptam a tabletből. Driverrre lenne szükségem és feltelepíteném rá a tv alkalmazást is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest