Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anniediamond
csendes tag
HELP!!!
PROFIK SEGÍTSENEK!!!
S.O.S.!!!Éppen az utolsó pillanatban a Myaudio708DCC vásárlása előtt került kettőnk közé valami. Légyszi, nézzétek meg...
Az illető neve: Navon Raptor 8
Paraméterei: 8", 1024 x 768 pixel, Gorilla Glass, Rockchip RK3066, 1600 Mhz, 2 mag, Mali-400MP, RAM 1GB, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Akkumlátor 6000 mAh
Engem az akkumlátor fogott meg leginkább, meg az ára.HOZZÁÉRTŐK NÉZZÉK MEG! a NAVON, mint márka, mennyire megbízható? Azt tudom, hogy gps-eket forgalmaznak, meg hogy a platinum 10 elég jónak számít, de erről sehol semmit nem lehet olvasni...
Segítsetek, minden jellegű infót elfogadok, csak ííírjatok!!!!!!!!!!!!
-
anniediamond
csendes tag
Úgydöntöttem megveszem a 708DCC-t. Nemnagyon értek hozzá, csak minden tizedik hozzászólásba volt időm beleolvasgatni, de ha elviszem szakértőhőz szervyzbe, lehetséges rá android helyett windowst rátenni? Win8 meg hasonlók, valaki magyarázza már el ez hogyan működik!
-
anniediamond
csendes tag
ASAP
Sziasztok, egy csoporttársam vett még karácsony előtt egy 708W típusú készüléket, és most én is gondolkodom rajta. Én a 708DCC-t néztem ki, mert sokkal jobbak a paraméterei, és nem sokkal drágább. Van valakinek a 708DCC-vel valami tapasztalata? Egyébként a csoporttársamnak a 708W azóta is tökéletesen működik, igaz csak netezik, filmetnéz, meg száámlázik vele. Én is csak netezni meg filmezni szeretnék rajta.
Itt vannak összehasonlítva: [link]
Jó vásár lenne 29.900-ért?Sürgős lenne a dolog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Exkluzív órák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Honor MagicPad 2 / Fekete / 256 GB / 12GB RAM / csak Wifi / 2 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- 10"-os gyerek tablet 1280x800 2GB/32GB WIFI BT kék/rózsaszín
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G táblagép (jótállás 2026.09.) és billentyűzetes tok eladó
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9/Book cover/2027-ig gari
- Ipad Pro 12.9" (2020, 4. generáció) + kiegészítők kitűnő állapotban
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest